Moderator: Moderatorzy
Kinnia pisze:Mamrot pisze:... ta... zaraz wpadnie tu zrozpaczona opiekunka kota cukrzycowego i nawet nie będzie mogła edukacyjnej przeczytać.
cisną się na usta przekleństwa, wyć się chce z wkurwienia. Co za Qurwy to zrobiły?!! nie inaczej. BEZ pojęcia o specyfice tego forum i tej choroby, skurwysyństwo i tyle. Nie ma pitu pitu! to jest zamach, zamach na najlepiej, a co najważniejsze ODPOWIEDZIALNIE prowadzone forum. Kropka po którkim czasie bez insuliny idzie w górę... mamy 150, 160 - kropelki, włoski, dziś, niemampojęcia dlaczego - PRE 240, wytrzymałam ciśnienie i poszedł włosek. Ponieważ mamy kreatyninę 4,5 mg/dL i mocznik 165 mg/dL to sytuacja jest poważna.
Całkiem niedawno ja byłam taką spanikowaną, na granicy zdrowego rozsądku opiekunką. Zdesperowaną i wściekłą, że weci (3-ech na raz ) nie są w stanie nic mądrego mi powiedzieć ani odpowiedzieć na moje pytania w sposób satysfakcjonujący. W trakim stanie ducha i umysłu, o krok od popełnienia kardynalnego błędu - zalecenie 2 wetów, wpadłam na wątek i bardzo żywiołowo domagałam sie odpowiedzi. Dostałam po głowie - to prawda.... ale przede wszystkim dostałam odpowiedzi, których szukałam oraz wyjaśnienia instrukcje i pomoc. Nie popełniłam tez błędów, które mogły zabic mojego kota, a jeśli nawet przeżyłby, to kto wie co byłoby teraz - kot był bardzo niestabilny, wyniszczony, bez możliwości dalszej oceny wetowskiej bo... wyczerpały się mozliwości badań?
I jeszcze jedno.
Posłuchałam Was, Ciebie Mamrot przede wszystkim - łącznie z kubłem zimnej wody na łep, który nota bene bardzo dobrze mi zrobił- i po chwili poszłam z tym wszystkim co zrobiła i nie zrobiłam do weta i co? Wet przyznał mi rację i pochwalił, że nie wykonałam m.in. jego zaleceń co do leków i karmienia (sucha karma) bo....... wyniki mówiły same za siebie.
Jestem żywym przykładem, że ten wątek działa i pomaga. A w zasadzie Ichigo i ja.
Uprzejmie proszę o zabranie "wszelkich łap" od niego, znaczy się wątku.
Tinka07 pisze:NITKA/KARINA, wydzieliłaś wiele otów, które otami nie były. Uprzejmie proszę o przywrócenie wpisów naszych cukrzycowych wątkowiczów do wątku cukrzycowego nr. VIII.
Zrobiłaś kolejną masakrę. Gdzie znajdę odpowiedź na moją prośbę o odblokowanie wątku cukrzycowego nr. V?
Pozdrawiam ciepło
Tinka
PS: Przykro mi, ale ja się nie mieszczę w Waszych schematach.
EDIT: Nie mam już siły i czasu na czytanie tego miału.
Tinka07 pisze:]NITKA/KARINA, wydzieliłaś wiele otów, które otami nie były. Uprzejmie proszę o przywrócenie wpisów naszych cukrzycowych wątkowiczów do wątku cukrzycowego nr. VIII.
Proszę o instrukcję, jak mam to zrobić. Nacisnąć po prostu na czerwony wykrzyknik? Czy będziesz wtedy wiedziała co i jak? Tych postów jest sporo, masz tyle czasu?NITKA/KARINKA pisze:Posty merytoryczne, proszę zaraportować- przywrócę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości