Tinko, jeśli przyjdzie opuścić to forum - nie zgub nas.
Moderator: Moderatorzy
Karolcia i Dziki pisze:Co tu się do chooja dzieje???![]()
Jestem rozczarowana ludźmi...
zabers pisze:Pogodzę Was. Co prawda mój głos zapewne będzie głosem wołającego na puszczy - w obliczu najnowszych tędęcji forumowych - ale niech tam, niech będzie moja krzywda. Otóż, "w zakresie i na okoliczność zabersa" dopuszcza się wszelkie formy odmiany, duże litery i takie tam, tudzież ekspozycję tzw. pomysłów własnych typu: zabersik, zaberson (moje ulubione!), zab(wersja dla fanów sms-ów), itp.
Tinko, dotarła do Ciebie propozycja pixie65?
OKI pisze:Tinko, ale to chyba jest poprawnie - skutki dotyczą [tejże] moderacji w tym kontekście. I niestety słusznie(
Oki, według mojego "smaku" stylistycznego powinno być np.: " O moderacji postów dotyczących leczenia i jej skutkach". Prof. Miodek i Bralczyk wybraliby z pewnością tę opcję za jedynie słusznąO moderacji postów dotyczacych leczenia i skutkach tejże
Tinka07 pisze:NITKA/KARINKA, jeśli już śledzisz nasz wątek, to proszę o jednoznaczną dezycję modów tego forum co do naszego wątku.
Pytynie brzmi: Czy wolno mi rozmawiać z wątkowiczami o dawkach insuliny i o innych lekach?
Pozdrawiam serdecznie
Tinka
Tinka07 pisze:OKI pisze:Tinko, ale to chyba jest poprawnie - skutki dotyczą [tejże] moderacji w tym kontekście. I niestety słusznie(
Oki, według mojego "smaku" stylistycznego powinno być np.: " O moderacji postów dotyczących leczenia i jej skutkach". Prof. Miodek i Bralczyk wybraliby z pewnością tę opcję za jedynie słusznąO moderacji postów dotyczacych leczenia i skutkach tejże![]()
Mamy jeszcze inne możliwości, ale nie chce mi się już o tak późnej porze układać materiałów ćwiczeniowych.
Pa![]()
Tinka
Kotikns, przepraszam, ale nie mam na razie czasu, żeby wejść na Twój wątek. Swój wątek moderowałam do tej pory dosyć skrupulatnie, i jak weszła przysłowiowa "Krysia" i pisała głupoty, to była przez nas od razu upominana, Nie wiem, czy już nie za późno na wypracowywanie schematów działania. Posłużyłaś się bezwiednie fałszywym pachołkiem, który zniszczył naszą 7-letnią pracę.kotkins pisze:Wpisałam jak to moim zdaniem powinno wyglądać na wątku wymienionym przez Monikę.
I proszę - zamiast się unosić wejdźcie , przeczytajcie i odnieście się do tego.
Może wypracujemy jakiś schemat działania.
Ja też jestem zainteresowana- dwukrotnie mnie zmoderowano za porady okulistyczne.
Pomagać trzeba ale i zasady by się przydały.
I moderator , który na się na np. cukrzycy.
Bo wiecie jak tu wejdzie jakaś przysłowiowa "Kryśka" napisze głupoty a jakiś nowicjusz uzna ją za wyrocznię- będzie nieszczęście.
I ja Wam współczuję.
Ale spróbujmy coś wymyślić.
Razem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości