Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
goodfriend pisze:No to jak sytuacja opanowana to i ja się pochwalę, bo strasznie się cieszę![]()
![]()
Rambo i jeden z najbardziej potrzebujących kocurków w czerwcu trafią do mnie(teraz żadnego wziąć nie mogę - wyjazd)
A wszystko dzięki dokocie
![]()
IKA 6 pisze:Witam ze Śląska. Miałam wczoraj niezłe zamieszanie: odwiedziny cioteczek z Opola, Kasię z kocia rodzinką z Płocka i żeby nie było wszystko zerwało sie połączenie z forum miau.Nie wiem co sie stało. Komputer był cały czas na chodzie a nie mogłam sie połaczyć. Wracam do opowieści:
Jak było w czasie podróży opowie Wam CatherinaTheGreat. Do mnie przyjechała około 5 po południu. Rodzinka zdrowa chociaż troszke zestresowana. Jeszcze wczoraj obejrzała je moja vetka, nie było zadnej pilnej potrzeby. Dalszy ciąg dzisiaj przy świetle dziennym. Marisza prosiła abym zaraz im dała jeść. Dostały Gourmet z cielecinka i wątróbką. Zaczeły mlaskać i kłócić sie(?) a potem siadły przy pustym talerzyku i zaczeły miauczeć. Co miałam zrobić dostały jeszcze jedną. Dopchneły RC dla kociąt popiły woda i zaczeły sie bawić. Ich brzuszki były wielkości piłki z chrupkami ( taka co z niej wysypuja sie cukiereczki). Matka sie schowała i nie wyszła. Mniej wiecej po godzinie była cisza. O 20.oo wszystkie maluchy spały na poduszce.
Asicaaa pisze:Jola, ktore??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 23 gości