Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 11, 2009 12:41 Re: Moje MP6 - część czwarta

pastelowej :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt wrz 11, 2009 12:42 Re: Moje MP6 - część czwarta

I znowu nie przychodzą powiadomienia, weszłam tak na wszelki wypadek, żeby sprawdzić.

Witaj Gosiu!
A próbowałaś doładować swój telefon? Jak się dokładnie nazywa ten plan taryfowy, który masz? Ja kiedys nie mogłam doładować komendami, które były na stronie i napisałam do BOK i odpisali mi, że taką i taką komendą. Tylko teraz ona nie działa :(

Amiko, ja też słyszałam o "placuszkach" na szczęście - nie tylko krowich.

Psiama, trzymamy :ok: To niestety zawsze jest przeżycie.

MaryLux, poczęstuję oczywiście :P
Obrazek Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 11, 2009 14:04 Re: Moje MP6 - część czwarta

Yoko pisze:

Karo to mój kochany czarnuś (kiedyś Karol, ale sie bałam,że zlecą sie wszystkie Karole ze wsi :lol: , albo sasiedzi coś głupiego pomyślą :wink: )

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt wrz 11, 2009 14:28 Re: Moje MP6 - część czwarta

Jam Jest tu!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Wiem, wiem, tęskniliście za mną (a niech ktoś się sprzeciwi :twisted: )

No to wracam po wakacjach z nową depresją i przygnębieniem do dalszego działania :mrgreen: :mrgreen: (czyli standard)
Ale oczywiście miau nie jest powodem przygnębienia :ok:
Obrazek
http://www.myszyrasowe.org/ czym się zajmuje <3 ~ <3 ~ <3 ~ <3 ~ <3 ~

ewka102

Od: Sob mar 21, 2009 22:23

Post » Pt wrz 11, 2009 14:32 Re: Moje MP6 - część czwarta

Witamy przedweekendowo :D.
A tu jak zwykle ruch jak na jakimś placu w dzień targowy :lol: .
U mnie powiadomienia też zaspały, niestety :twisted: .

Aniu, Twoja przygoda nadaje się na scenariusz do filmu przygodowego :ryk: . Serdecznie współczuję, ale czasem bywają takie dni, że wszystko wychodzi na opak :? .

U nas rybki i owoce morza jada tylko Gagunia. Dla nas z Niunienką są fujjj! :D . Więc Izuś, do mnie z pierogami zapraszam, nie z rybą po grecku :lol: .

Psiama - trzymamy kciuki za malutką! :ok: . Wszystko będzie dobrze, choć wiem, jaki to okropny stres :roll: . Niedawno to przeżywałam.

A zdjęcia - wręcz CUDO! :love: . Rozmarzyłam się, bo u nas za oknem brak słoneczka i deszczyk kropi :? .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt wrz 11, 2009 17:10 Re: Moje MP6 - część czwarta

Odwiedzam. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt wrz 11, 2009 17:41 Re: Moje MP6 - część czwarta

Oooo, nawet u Izy spokój i cisza :lol: . NIEWIARYGODNE! 8O .
Chyba wszystkie Cioteczki już się weekendują :piwa: :lol: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt wrz 11, 2009 19:28 Re: Moje MP6 - część czwarta

Spokój mówisz? :twisted:
No to robimy zadymę :wink: :P
A tak poważnie, to przyda się chwila relaksu :piwa:
Robiłam dzisiaj rybkę i też przeżyłam chwilę grozy, kiedy Plamka wskoczyła na zlew i podeszła do kuchenki, po czym wywróciła garnek z farszem :strach: Dobrze, że się nie oparzyła.

Rybka wyszła OK. Zrobiłam też fajną sałatkę, jaką jadłam na szkoleniu - kukurydza, żółty ser starty na tarce o grubych oczkach i kukurydza + majonez - po prostu pychotka :P

Ullu, to niedobrze, że rybki nie lubisz, bo to bardzo zdrowe jedzonko. A pierogi zrobię, nie ma sprawy :)

Psiama, jak koteczka? I jak Ty się czujesz?

Pozdrawiamy weekendowo wszystkie Cioteczki i Koteczki :)

Erin

Post » Pt wrz 11, 2009 19:58 Re: Moje MP6 - część czwarta

Jaki spokój??
Ten wątek tak przyspieszył pod moją nieobecność, że już się obco czuje, a pogubić, to już się pogubiłam w zupełności :roll:
Obrazek

ewka102

Post » Pt wrz 11, 2009 20:01 Re: Moje MP6 - część czwarta

i jeszcze takie cuś znalazłam:

JAK ZAAPLIKOWAĆ KOTU TABLETKĘ?:
1.Weź kota na ręce i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowlę.Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij lekko, a gdy kot otworzy pysk wpuśc tabletkę.Pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć
2.Podnieś tabletkę z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu.Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz
3.Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamlaną tabletkę
4.Wyjmij nową tabletkę z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednocześnie trzymając lewą ręką wierzgające tylne nogi.Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletkę tak głęboko, jak się da.Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu
5.Wyciągnij tabletkę z akwarium a kota z garderoby.Zawołaj żonę do pomocy
6.Przyduś kota do podłogi klinując go między kolanami jednocześnie trzymając wierzgające przednie i tylne łapy.Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota.Niech żona przytrzyma głowę kota jednocześnie wpychając mu drewnianą linijkę między zęby.Następnie wsuń tabletkę wzdłuż linijki między rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia
7.Ściągnij kota siedzącego na karniszach i rozpakuj nową tabletkę.Zanotuj sobie,żeby wymienić firanki.Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz ją posklejać później
8.Owiń kota ręcznikiem kąpielowym, a następnie niech żona położy się na kocie tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy.Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów.Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wcisnąwszy rurkę między rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka
9.Sprawdź n opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie wypij 1 butelkę piwa,żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w ustach.Zabandażuj żonie rozdrapane ramię, a następnie przy pomocy wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu
10.Przynieś kota z altanki sąsiada.Rozpakuj następną tabletkę.Przygotuj następną butelkę piwa.Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak,żeby przez szczelinę wystawała tylko jego głowa.Rozewrzyj mu pysk łyżeczką od herbaty i przy pomocy gumki recepturki strzel tabletką między rozwarte zęby
11.Przynieś śrubokręt i przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce.Wypij piwo.Weż butelkę wódki .Nalej do kieliszka i wypij.Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec.Przemyj policzek wódką w celu zdezynfekowania i wypij kolejny kieliszek aby ukoić ból.Podartą koszulę możesz wyrzucić.
12.Zadzwoń po straż pożarną, żeby ściągnęli tego pier....kota z drzewa.Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota przebiegającego przez ulicę.Wyjmij kolejną tabletkę z opakowania
13.Skrępuj tego drania przy pomocy sznura od bielizny związując razem przednie i tylne łapy, a następnie przywiąż go do nogi od stołu.Weż grube skórzane rękawice ogrodnicze.Wciśnij tabletkę kotu do gardła popychając dużym kawałkiem polędwicy.Już nie musisz być delikjatny.Przytrzymaj głowę kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła ,żeby spłukać tabletkę
14.Wypij pozostałą wódkę z butelki.Pozwól żonie zawieźć się na pogotowie.Siedź spokojnie,żeby doktor mógł zaszyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki z oka.Poi drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół
15.Zadzwoń do schroniska dla zwierząt żeby zabrali tego mutanta z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie mają chomików

JAK ZAAPLIKOWAĆ TABLETKĘ PSU?:
1.Zawiń tabletkę w plaster szynki i zawołaj psa.....
Obrazek

ewka102

Post » Pt wrz 11, 2009 20:07 Re: Moje MP6 - część czwarta

Witaj Ewa! :)
Nie przesadzaj z tym gubieniem :wink:
Słyszałam, że podobało Ci się w Portugalii :ok:

Jak się miewa Wasz zwierzyniec?

Erin

Post » Pt wrz 11, 2009 20:10 Re: Moje MP6 - część czwarta

A podobało, podobało...
A zwierzyniec dobrze, mieliśmy poważną sprawę (z myszką) ale finał był zaskakująco dobry :D
Obrazek

ewka102

Post » Pt wrz 11, 2009 20:12 Re: Moje MP6 - część czwarta

Cześć dziewczyny - pozdrowienia od Niki :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt wrz 11, 2009 20:16 Re: Moje MP6 - część czwarta

Witaj Kamilko i Koteczki! :)

Ewa, wiem o myszce i bardzo się cieszę :ok:

Erin

Post » Pt wrz 11, 2009 20:21 Re: Moje MP6 - część czwarta

Ooo, nowa część- to już? spóźnione, ale jesteśmy...
Widok z samoloty super, ale my tu na zdjęcia koni czekamy :lol:
Erin, lubisz konie?
Pozdrawiamy serdecznie.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]