Jeszcze doczytam jaką szczepionką powinnam szczepić, żeby było jak najmniejsze ryzyko mięsaka. Ale gdyby ktoś akurat miał taką wiedzę i zechciał się tutaj nią podzielić, to będę wdzięczna. Czy Purevax FeLV jest ok?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Antypatyczna pisze:W miesiącu sierpniu kandydata do konkursu w Krakvecie wybiera forum Miau.
Główną nagrodą dla zwycięzcy jest karma za ok.3000-4000zł ( kwota zależy od miesiąca i naliczonych na dany miesiąc rabatów).
Naszym kandydatem na miesiąc sierpień 2009 jest Mirosława Tomczak z Bydgoszczy (Mirka_T).
Domek Smarrrka pisze:Chciałam tylko jeszcze napisać, że Smark jest członkiem całej naszej rodziny i odgrywa w niej najważniejszą rolę... Wcale nie jest małym, biednym i niewyrośniętym kotkiem, który nie urósł... Szybko nadrobiłCzuje się u nas bardzo dobrze, a my nie wyobrażamy sobie bez niego życia... Dlatego bardzo się cieszę, że trafiłam na waszą stronę internetową i znalazłam ten przejmujący opis Imira. Jak to przeczytałam to wiedziałam, że muszę go wziąć. I pasujemy do siebie idealnie! On jest teraz dużym miziakiem, nieufnym do obcych w pierwszym momencie, ale szybko się oswaja i zaczyna broić. Dzięki za Smarka! Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenia
![]()
Domek Lovelace pisze:LOVELACEK moj kochany jest zdrowa i nauczyla sie chodzic na smyczy wiec korzystamy z pieknej pogody i chodzimy na spacerki. pozdrawiamy serdecznie i wysylam pare fotek mojej ksiezniczki:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 13 gości