Strasznie się cieszę, że los do naszych maluchów się uśmiechnął...sama jeszcze nie wiem jak to się mogło stać - cud jakiś?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marisza pisze:
Bura Koteczka-Mami z 5 małymi buraskami( 3 dziewczynki i 2chłopczyki ) jest koteczką zabraną z siedliska wśród lasów, gdzie jeżdżę dokarmiać przebywające tam koty. Wszystkie oprócz Mami są już wysterylizowane-wykastrowane Niestety kociaki tam giną(może lisy,nie wiem ) Z kilkunastu zostalo 5 dorosłych Mami urodziła 4 maluchy, 2 chlopaków i 2 dziewczyny Piąte maleństwo jest to koteczka, którą ktoś znalazł na stacji benzynowej(widocznie z jakiegoś powodu kotka ją zgubiła przy przenoszeniu) miala wtedy 2 dni, była skrajnie wyziębiona i ledwie żywa Po ogrzaniu i podaniu ciepłej kroplówki Mami przyjęła malutką i tym sposobem zyskała 5 -te dziecko
Po odchowaniu maluchów i sterylizacji Mamisia też będzie do adopcji a ma naprawde super charakter Jest spokojna, zrównoważona, miziasta -prawie koci ideał
Gohag pisze:IKA - zaszczytem będzie dla mnie możliwość wszelkiej pomocy przy "obróbce graficznej" Ewka na pewno zrobi banerek i pomożemy Ci go wstawić. Teraz mamy troszkę wariatkowo, więc potrzebujemy ciut czasu - ale się zmobilizujemy. Wysyłam maila na PW - jedyny feler, że po południu i w weekendy rzadko korzystam z netu - Ewka go okupuje![]()
Strasznie się cieszę, że los do naszych maluchów się uśmiechnął...sama jeszcze nie wiem jak to się mogło stać - cud jakiś?
IKA 6 pisze: Kocurek ( ten jaśniutki ) zrobił sobie qpala do kuwetki, wyszedł i zaczyna sie drzeć. W try miga przybiega siostra i zagrzebuje to co nie powinno byc na wierzchu i odchodzi. W Polsce jest demokracja a maluchy Płockie zaczynają wracać do czasów niewolnictwa. Przecież to szczyt próżności.............
- no jakbym swoją córkę widziała...spodoba jej się toIKA 6 pisze:ale marchewka była bee. Jeden to aż sie zapluł jak mu weszła przypadkiem do pyszczka
IKA 6 pisze:Co wyście mi przysłali za oryginały .........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości