Moje MP6-Pysia,Pucuś,Ptyś,Pumek,Psotuś i Plamka + tymczasy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 25, 2009 9:41

Iza cieszę się, że już po wszystkim i Pumek nadal stara się być dzielnym kociakiem. A jeśli chodzi o obrażenie się to podejrzewam, że nie wie co ma myśleć i jak się zachować, dlatego strzela "fochy". :lol: :lol: :lol: :lol:

Moje po kastracji i sterylce bidulki próbowały trafić do kuwet i wychodziło im to z różnym skutkiem.
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

Post » Śro mar 25, 2009 9:41

Erin - najgorzej było pierwszej nocy, jak Al łaził, a jeszcze nie miał świadomości co się z nim dzieje. Bałam się zamknąć go w łazience, bo chciałam go mieć na oku. Myślę, że wy już najgorsze macie za sobą.

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Śro mar 25, 2009 10:09

Dzięki Dziewczyny! :)
Ja też mam nadzieję, że będzie OK.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 25, 2009 12:27

Erin pisze:Witajcie w ten śnieży poranek! :)
Pumeczek już prawie doszedł do siebie

U nas też niestety śnieżny poranek i południe. :(

Cieszę się, że Pumek już doszedł do siebie. :D
Erin pisze: Wątek rzeczywiście galopuje, chociaż niedawno jedna osoba z forum, próbowała mnie zdołować, twierdząc że prawie nikt do mnie nie zagląda 8O Nie zagląda, bo podobno jestem niewdzięczna i nie podziękowałam jej jak trzeba za pomoc 8O :roll: No cóż, niektórzy nie mają chyba prawdziwych problemów, więc sobie wymyślają z nudów :roll: Zdołować się nie dałam :twisted: a zważywszy, że i tak dobrego słowa nie usłyszałam od tej osoby od dłuższego czasu, podziękowałam za taką "pomoc" i taką "znajomość".

I nie musimy tu nabijac kolejnych setek, tak jak niektórzy, którym jak widać to potrzebne do poprawienia samopoczucia :roll: Nie wszyscy muszą mnie lubić, wystarczą przyjaciele, których tu mam.

Przykro mi.
Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje, przecież wszyscy tutaj,staramy sie żyć ze sobą w przyjaźni, chociaż tylko wirtualnej. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro mar 25, 2009 12:42

kasia86 pisze:U nas też niestety śnieżny poranek i południe. :(

Cieszę się, że Pumek już doszedł do siebie. :D

Wielkie dzięki, przekażę Pumkowi (Pumce :wink: ).

kasia86 pisze:Przykro mi.
Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje, przecież wszyscy tutaj,staramy sie żyć ze sobą w przyjaźni, chociaż tylko wirtualnej. :(

Dokładnie. Ja też tego nie rozumiem do końca, ale widać są na tym świecie rzeczy nie do końca zrozumiałe. Trudno, nic na siłę. Do sympatii, pododnie jak do miłości, zmusić nie można. Najważniejsze, że są tu bardzo fajni ludzie :ok:

Erin

Post » Śro mar 25, 2009 16:16

miziaczki dla Gadziorków :)
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Śro mar 25, 2009 16:31

Cześć Kochaniutkie Futrzaczki.Jesio whiskas junior były dobre.My mojej miłości życia kupowaliśmy juniora do roczku.Ale właśnie słyszałam że dla dorosłych kocurów to nie za bardzo
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 25, 2009 17:16

Kolega Ala-Hektor po kastracji szedł do kuwety a jeszcze był na mocnym haju, w jego domku są 2 kuwety w łazience na parterze (na parterze też do siebie dochodził kiciuś) a druga w piwnicy. Kiedy poczuł potrzebę poszedł do łazienki, ale były drzwi zamknięte. Zaległ tam i go zaniosłam na posłanie. Za jakiś czas przychodzę a kota nie ma, dopiero pies zaczął z piwnicy szczekać ja tam idę a ten biedulek ze schodów spadł na duł, biedaczek :( . A dosłownie poszłam sobie kanapkę zrobić bo cały czas tam przy nim siedziałam...

ewka102

Od: Sob mar 21, 2009 22:23

Post » Śro mar 25, 2009 17:42

ewka102

Post » Śro mar 25, 2009 18:03

ewka102 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=2DOIIB2PfXY&feature=related

Przepraszam za of-topa ale OMG!

O Boże, biedny kiciuś :?
Jego właściciele są po prostu głupi :twisted:
Jak można zrobić zwierzęciu taką krzywdę? 8O :roll:

A u nas kolorowy zawrót głowy :roll:
Pumeczek nie ma zamiaru pogodzić się z wydarzeniami dnia wczorajszego i dzisiaj, od kiedy wróciłam z pracy, molestuje Plamkę na całego Obrazek Jak Mu się przypomni, że sensem życia jest papu, to dopiero będzie wesoło ObrazekObrazek Obrazek

Pozdrawiamy i życzymy miłego wieczorku!

Erin

Post » Śro mar 25, 2009 21:06

Ty to masz Izuś wesoło z tym Pumeczkiem :D U mnie same Panny więc nikt nie molestuje :lol: No, czasem Pumie zdarzy się kokietować mojego TŻ'a :ryk:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro mar 25, 2009 21:16

U mnie też żadnych sexcesów nie ma-tylko zwykłe kocie bójki :evil:
Dzisiaj mają szczególnie bojowy dzień-tłuką sie każde z każdym,a ja skorupki zbieram.W pracy ostatnio się nie wyrabiam-późno wracam,szybki koci serwis i padam na pysk,często niedomyty.
Iza trzymaj się-wredotami się nie przejmuj :!:
Mizianki dla wszystkich kociaków,a szczególne dla Pumusia :!:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw mar 26, 2009 7:34

Witajcie w ten słoneczny poranek! :)

Widzę, że u Was też wesoło :D Pumetka - kokietka TŻ-tka :wink: i kociaki - rozrabiaki u Gosi :roll: A potłuczone skorupy to standard. Kiedyś miałam na szafce takie 2 fajne drewniane stojaki na kubki, ale po tym, jak Pucuś (Pucuś, wyobrażacie sobie, ten mój gapcio kochany 8O) pobił mi 3 kubasy w ciągu kilku dni, stojaki i kubki powędrowały sobie do szafki :roll:

Pumek dalej lata jak nakręcony i dziś w nocy sobie śpiewał, jakgdyby nigdy nic :roll: No, może robił to nieco ciszej - widać poziom testosteronu w organizmie nadal bardzo wysoki :D Mam nadzieję, że się uspokoi. Ale chyba już się nie gniewa, bo wczoraj strzelał mi baranki i tak rozkosznie mrużył przy tym oczka :love:

Koffam tych moich bandytów :love:

A nieżyczliwymi osobami się nie przejmuję - Wy jesteście super i to podstawa :ok: Miłego dnia Babeczki!

Obrazek

Erin

Post » Czw mar 26, 2009 9:40

O, dobrze, że już ok!
Obrazek
http://www.myszyrasowe.org/ czym się zajmuje <3 ~ <3 ~ <3 ~ <3 ~ <3 ~

ewka102

Post » Czw mar 26, 2009 10:01

Erin - mój Albert to się jeszcze z miesiąc po kastracji wydzierał. A teraz to się zastanawiam, czy to na pewno po kastracji przycichł, czy mu się sezony wyjcowy skończył. Teraz znowu zaczyna krzyczeć, nie wiem czy go za bardzo rozpuściłam zabawami i się zbiesił, czy wiosnę poczuł...A co do popędów - to niestety, ale z kumpel Hektorem - robią czasem takie rzeczy, że staram się na to nie patrzeć...i nazywam ich słodziutko "pedały jedne" (bez obrazy - ktokolwiek by tego nie czytał - nie jestem homofobem)
Obrazek

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

[poprzednia][następna]