Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:A nas Duża zawsze pilnuje żebyśmy tam nie włazili i jak ona coś wyjmuje z piekarnika, to Duży nas pilnuje wtedy![]()
No bardzo mnie ciekawi co w tym piekarniku jest, ale Duża mi nie da zajrzeć.
Mereth pisze:Tak samo z klatką schodową. Ja zawsze stoję blisko drzwi jak Duzi wracają do domku ( czasami Pulpi ze mną stoi ) i Duża mnie zawsze popycha, żebym nie wyszedł z domku i jeszcze nie raz mówi, że normalnie jakąś zagrodę zrobi, żebyśmy za blisko drzwi nie byli jak oni wchodząGłupia baba ciekawe co ona jeszcze ciekawego wymyśli
A raz Duży mnie wziął na ręce i zrobił kroka na klatkę i trochę się rozejrzałem. Nic ciekawego, ale i tak za każdym razem patrzę co tam się ciekawego dzieje
![]()
Zorek
sweet-a pisze:Bry południowe talaaa i krówkowy dueciku
Mereth pisze:Kornik taki smutniutki trochę na zdjątkach, mam nadzieję, że te nosek go nie boli.
talaaa pisze:
otóż... pańcie idzie zaraz na tańce ćwiczyć jakies cza-cze i przygotowywała jak to mówiła swojemu "mężczyźnie" obiad do odgrzania... no i był to kotlecik z piersi kurczaczka... no to jako ze czuje sie jej facecikiem przecież, to... porwałem kurczaczka zeby nie zdążyła go posolić (bo robi czasem ten karygodny błąd), schowałem sie w szuflade od pościeli i go pochłonąłem! nie wiem czemu krzyczała "oddawaj Kornik kotleta łobuzie największy na świecie", przecież tak jej ułatwiłem sprawe... ten jej TŻ bedzie teraz jadł jajko sadzone![]()
Kornik
Paulaaa pisze:Dobry,Dobry
co tam słychac porannie?
Mereth pisze:Dzień dobry talaaa i króweczki![]()
Mereth pisze:Jak tam samopoczucie w środowy poranek![]()
U mnie króweczki rozrabiały od samego rana, już nawet nie wiem która to mogła byćMają energię chłopaki
![]()
MarciaMuuu pisze:brybry![]()
pierwszy taniec to ten pierwszy taniec
talaaa pisze:Mereth pisze:Dzień dobry talaaa i króweczki![]()
dzien dobry Mereth i króweczki![]()
talaaa pisze:Mereth pisze:Jak tam samopoczucie w środowy poranek![]()
U mnie króweczki rozrabiały od samego rana, już nawet nie wiem która to mogła byćMają energię chłopaki
![]()
samopoczucie - jak pisałam wczesniej - śpiące
moja krówkowa parka dokazywała w nocy a ja dowiedziałam sie o mięsniach moich nowych, o których nigdy wczesniej nie wiedziałam...
Krówki biegały, skakały itp itd bez celu widocznego dla mnie, dla nich musiał być wyjątkowo wielki... ten cel....
talaaa pisze:a przymierzałam suknie slubna jeszcze wczoraj, krawcowa z nią przyjechała, i Kornik mi pod nią wlazł... było mu tam tak super, że zapierał sie łapami i wyjęcie go graniczyło z cudem!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości