kavala pisze:A wracasz już na zawsze?
Bóg raczy wiedzieć. Taki jest plan. Wyganiam wynajmujących z chaty i sprowadzam się z futrami do siebie. Pzdr.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kavala pisze:A wracasz już na zawsze?
PcimOlki pisze:Wyganiam wynajmujących z chaty i sprowadzam się z futrami do siebie. Pzdr.
PcimOlki pisze:Z drugiej strony, czy nie lepiej wydać tą kasę na tych co umierają z zimna? Pzdr.
Aga_ pisze:Ale jakieś prezenciki chyba dostaną ?
Aga_ pisze:Swoja droga dobrze, że masz u kogo zostawić swoje kociaste. ja nikomu na tyle nie ufam. Podobnie miałam z psem. Ale to chyba moja obsesja raczej jest. Dlatego ostatnio nigdzie nie wyjeżdzamy rodzinnie. Zawsze ktoś musi zostac w domu, najczęściej któryś z synów ( teraz tylko jeden dyzurny jest bo drugi wyjechał na studia). A i tak uważam, że ze mną maja najlepiej![]()
( a przeciez rozpieszczane są przez wszystkich)
ewung pisze:Cudne kociaste![]()
fajnie że do nich wracasz - będzie wiele radości
PcimOlki pisze:Z drugiej strony, czy nie lepiej wydać tą kasę na tych co umierają z zimna? Pzdr.
kavala pisze:Ja zaś sobie nie wyobrażam, żeby na wakcje wyjechać inaczej niż całą rodziną.![]()
kavala pisze:Na szczęście moi rodzice już są zaprawieni w bojach: zostawali z żółwiem, z 46 cm agamą brodatą którą musieli karmić karaluchami, to i z Łatkiem-aniołkiem zostaną.
pixie65 pisze:PcimOlki pisze:Z drugiej strony, czy nie lepiej wydać tą kasę na tych co umierają z zimna? Pzdr.
Kasy nie wystarczy, żeby uratować wszystkie. Nie tylko kasa jest potrzebna do ratowania, czasem może się przydać mały aparacik foto, żeby porobić zdjęcia, założyć watek, wystawić ogłoszenia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 471 gości