kavala pisze:A wracasz już na zawsze?
Bóg raczy wiedzieć. Taki jest plan. Wyganiam wynajmujących z chaty i sprowadzam się z futrami do siebie. Pzdr.
Moderator: Estraven
kavala pisze:A wracasz już na zawsze?
PcimOlki pisze:Wyganiam wynajmujących z chaty i sprowadzam się z futrami do siebie. Pzdr.
PcimOlki pisze:Z drugiej strony, czy nie lepiej wydać tą kasę na tych co umierają z zimna? Pzdr.
Aga_ pisze:Ale jakieś prezenciki chyba dostaną ?
Aga_ pisze:Swoja droga dobrze, że masz u kogo zostawić swoje kociaste. ja nikomu na tyle nie ufam. Podobnie miałam z psem. Ale to chyba moja obsesja raczej jest. Dlatego ostatnio nigdzie nie wyjeżdzamy rodzinnie. Zawsze ktoś musi zostac w domu, najczęściej któryś z synów ( teraz tylko jeden dyzurny jest bo drugi wyjechał na studia). A i tak uważam, że ze mną maja najlepiej![]()
( a przeciez rozpieszczane są przez wszystkich)
ewung pisze:Cudne kociaste![]()
fajnie że do nich wracasz - będzie wiele radości
PcimOlki pisze:Z drugiej strony, czy nie lepiej wydać tą kasę na tych co umierają z zimna? Pzdr.
kavala pisze:Ja zaś sobie nie wyobrażam, żeby na wakcje wyjechać inaczej niż całą rodziną.![]()
kavala pisze:Na szczęście moi rodzice już są zaprawieni w bojach: zostawali z żółwiem, z 46 cm agamą brodatą którą musieli karmić karaluchami, to i z Łatkiem-aniołkiem zostaną.
pixie65 pisze:PcimOlki pisze:Z drugiej strony, czy nie lepiej wydać tą kasę na tych co umierają z zimna? Pzdr.
Kasy nie wystarczy, żeby uratować wszystkie. Nie tylko kasa jest potrzebna do ratowania, czasem może się przydać mały aparacik foto, żeby porobić zdjęcia, założyć watek, wystawić ogłoszenia...