Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
varia pisze:Przywitałabym się, ale przecież obrażona jestem.![]()
Femka pisze:varia pisze:Przywitałabym się, ale przecież obrażona jestem.![]()
ja też bym się przywitała
ale też jestem obrażona![]()
hmmm, varia, pójdźmy na ugodę. Dlamnie tylko lewa przednia łapka Budynia, dla Ciebie reszta. Może tak być? w sumie dołączyłam do Was później
varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Przywitałabym się, ale przecież obrażona jestem.![]()
hmmm, varia, pójdźmy na ugodę. Dlamnie tylko lewa przednia łapka Budynia, dla Ciebie reszta. Może tak być? w sumie dołączyłam do Was później
Etam, pójdziemy na ugodę i co?
Będzie nudno.![]()
Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Przywitałabym się, ale przecież obrażona jestem.![]()
Będzie nudno.![]()
fakt
zabieram całego Budyńka
varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Przywitałabym się, ale przecież obrażona jestem.![]()
Będzie nudno.![]()
fakt
zabieram całego Budyńka
Spróbuj.
Zobaczysz jak na Ciebie Budek naszczeka.![]()
Wiem, bo też próbowałam go zabrać.![]()
Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Przywitałabym się, ale przecież obrażona jestem.![]()
Będzie nudno.![]()
fakt
zabieram całego Budyńka
Spróbuj.
Zobaczysz jak na Ciebie Budek naszczeka.![]()
Wiem, bo też próbowałam go zabrać.![]()
mnie już tyle psów obszczekało i tylu ludzi, że się nie boję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 274 gości