Moderator: Estraven
taki biały łobuziak No własnie o to zdrowie mi się rozchodzi, bo jeżeli chodzi o urode to ...lubie takie kocie grubaskiIburg pisze:... bo moze za bardzo przytyc, a to nie jest zdrowe.
Aga_ pisze:Sama łapka co raz to mniej watpliwoci budzi, widzę jednak, że ustawienie łapek , na skutek zmniejszenia obwodu miednicy jest bardziej w pozycji X.
Ostatnio byliśmy u weta z noskiem, i ten z podziwem ogladał ustawienie łapki. Na qupkę i siu zwracam uwage bo mam świadomość, że złe ustawienie kości miednicy i spojenia łonowego mogą mieć wpływ na narzady wewnętrzne.
...
sweet-a pisze:a chciałam zaznaczyć że ludzie z forum nie mają mani tylko dają kociastym to na co one zasługują - a i one nam bardzo dużo dają
sweet-a pisze:....
a chciałam zaznaczyć że ludzie z forum nie mają mani tylko dają kociastym to na co one zasługują - a i one nam bardzo dużo dają
PcimOlki pisze:sweet-a pisze:....
a chciałam zaznaczyć że ludzie z forum nie mają mani tylko dają kociastym to na co one zasługują - a i one nam bardzo dużo dają
Obawiam się, że one jednak dają nam znacznie więcej niż my im. Problem jest tylko w naszym postrzeganiu tego. Pzdr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 37 gości