Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
TygrysiaKotka pisze:pixie65 cos ci brakuje? moze rozumu, kto Ci powiedzial :TygrysiaKotka nie zna Warszawy (ale w niej mieszka), za duzo fantazji i to nie na ten temat co trzeba jak widac
TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
TygrysiaKotka pisze:pixie65 cos ci brakuje? moze rozumu, kto Ci powiedzial :TygrysiaKotka nie zna Warszawy (ale w niej mieszka), za duzo fantazji i to nie na ten temat co trzeba jak widac
TygrysiaKotka pisze:Witam bardzo chetnie przygarne do siebie mala kotke moge ja odebrac w Warszawie w centrum bo tu pracuje a stolicy za bardzo nie znam
TygrysiaKotka pisze:jakas mloda... kastracja to to samo ,czemu jeszcze nie krzyczycie ze moj kot bedzie zapladnial inne kotki? Wiec na jedno wychodzi , tak sobie zalozylam i chce kotke..chcialam mala ale widze ze na taka nie ma co liczyc..
iwona_35 pisze:TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
tak czytałam i zgadzam się z nią...
pixie65 pisze:iwona_35 pisze:TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
tak czytałam i zgadzam się z nią...
I w dodatku obie z Iwoną budujemy sobie chałupy...Z tych talonów sterylkowych![]()
A wszystko po to, żeby zgromadzić jeszcze większą ilość kotów i dobudować sobie basen![]()
A potem ogród zimowy...![]()
![]()
I jeszcze uzbierać na wakacje w Australii![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości