Moderator: Estraven
Reszcie kotów wystarcza wentylator, bo to młodzież jest (2 do 4 lat).
Mam nadzieję, że do południa przestanie, bo koty się boją i część nie przychodzi wtedy
Szpieg od rana, ledwo śniadanie zjadł, cały czas wąchał, co dla nich się gotuje, i do kuchni się przechadzał zaciekawiony 
vanesia1 pisze:Słodzinka kochana...![]()
Rano spokojnie zjadły, bo ładnie słoneczko świeciło, a obiad to już w samym deszczu
U czarnuszków kilka metrów dalej widziałam kota całego białego z czarnym ogonem, bardzo ciekawe umaszczenie. Muszę mu jakieś imię wymyślić, tyle że nie znam jego płci, chciałam mu jedzonko przynieść, ale uciekł
I Mała Kicia zjadła ładnie, boi się stada, toteż w krzaczorach wcina. Już daje się dotknąć, ona taka malutka jest, biedactwo
Na wieczornym się rozlało
Druczków stawiło się 7, pozostali pochowani, na szczęście jedzenia im nie zaleje, bo w okienku piwnicznym zostawiam. Bezogonka wyszła z piwnicy cała zaspana, ona i Wiewióra to chyba siostry, zawsze razem jedzą (z pozostałymi nie chcą się kolegować)
Łatkę i Pingwinkę dłuuugo trzeba było wołać, Myszka teraz schowana była, jedzenie pod auto wsadziłam, takie co zawsze stoi. I pozdrowienia od Lalusia przekazałam
, a nie mam sumienia staruszka ograniczać, pewnie w swoim długim życiu nieraz był głodny Erin pisze:Dobry dzionek wszystkim
Jak się miewa gromadka, a szczególnie mój ulubieniec?
Co do ryby w kociej diecie, to zawiera ona fosfor, który może szkodzić nerkom.

Kiedy przygotowuje się jedzenie, emocje u niego sięgają zenitu i sam nie wie, wariat, co robi
A pies za nimi jak piąte koło u wozu
A staruszki orzeźwione dzisiaj, bo upały przeszły
Leżą, myją się, tulą do człowieka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości