WITAM WSZYSTKICH.SZUKAM KOTKI LUB KOCURKA OK. ROCZNEGO LUB MŁODSZEGO ALE PO STERYLIZACJI LUB KASTR. Z KSIĄZECZKA ZDROWIA.LAJLEPIEJ OD WOLONTARIUSZY ALE NIEKONIECZNIE.MOGĘ PO NIEGO JECHAĆ TEREN ZIELONA GÓRA LUBIN LESZNO LEGNICA JESTEM Z GŁOGOWA MEIL damiano11@poczta.fm
wielkie litery w internecie oznaczają krzyk. nie krzycz.
wejdz na dział kociarnia z głównej strony forum. tam masz same ogłoszenia i prawie każde jest ze zdjęciem. każdy wątek na kociarni to ogłoszenie jakiegoś kociaka szukającego domu.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38927 Tu jest wątek cudownej młodej koteczki z Łodzi. Zuzia przytula się, łasi, masuje łapkami i wije pod ręką jak malutki wężyk. Tak bardzo pragnie byc pokochana. Jest wysterylizowana Odległosc do Łodzi nie jest problemem. Koty z forum podróżują do dobrych domków przez całą Polskę.
Ostatnio edytowano Czw mar 09, 2006 8:45 przez CoolCaty, łącznie edytowano 1 raz
dzięki za pomoc w znalezieniu kotka.już sie prawie zdecydowałem na któregoś z działkowiczów z lubina,ale poczekam bo będą kastrowane w przyszłym tygodniu.czekam jak coś to prosze pisać.pozdrawiam