Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Jutro się ochłodzi. Do 32 stopni. A we wtorek totalne oziębienie do 26.
czitka pisze:MaryLux pisze:Jutro się ochłodzi. Do 32 stopni. A we wtorek totalne oziębienie do 26.
Oby. Ale nie wierzę w ani jedną meteorologiczną prognozę. Burza ma podobno być. Z gradem. Popołudniem.
Czekam z utęsknieniem, już po trzeciej, lampa coraz silniejsza i tyle
czitka pisze:MaryLux pisze:Jutro się ochłodzi. Do 32 stopni. A we wtorek totalne oziębienie do 26.
Oby. Ale nie wierzę w ani jedną meteorologiczną prognozę. Burza ma podobno być. Z gradem. Popołudniem.
Edit: o, sprawdziłam, wczoraj prognozowali, że ma być dzisiaj, ale już nie ma być. Ma być jutro
felin pisze:czitka pisze:MaryLux pisze:Jutro się ochłodzi. Do 32 stopni. A we wtorek totalne oziębienie do 26.
Edit: o, sprawdziłam, wczoraj prognozowali, że ma być dzisiaj, ale już nie ma być. Ma być jutro
Jutro to ja się nie zgadzam, bo po poludniu mam jechać z kocurami na letnisko.
czitka pisze:felin pisze:czitka pisze:MaryLux pisze:Jutro się ochłodzi. Do 32 stopni. A we wtorek totalne oziębienie do 26.
Jutro to ja się nie zgadzam, bo po poludniu mam jechać z kocurami na letnisko.
Felin, jedź byle dalej od Wrocławia, tu jest przecież piekło!
A swoją drogą właśnie sprawdziłam kilka prognoz różnych na dzisiejszą noc i jutrzejszy dzień. Każda inna![]()
Czy jest taki zawód meteorolog? Czy to jest aż taki wielki problem przewidzieć pogodę na 24 godziny do przodu?
To z naszych podatków te prognozy? Bo ja też mogę przewidywać z podobnym prawdopodobieństwem.
Ma ktoś jakiś patent na wiarygodną krótkoterminową prognozę?
B-dur pisze:Hipciu, ja też się nieco zdziwiłam tym czitkowym brakiem komfortu w tropikalnej temperaturze, ale doszłam do wniosku, że we Wrocławiu brakuje nieodzownych elementów takich, jak: ocean, palmy i egzotyczni tubylcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości