Marcyśka pisze:Misiu,a co to za Żmijka znalazla domek,bo nie znam????
To koteczka z Kłodzka, która była u mnie przez 2 dni i w tym czasie skutecznie sterroryzowała Felka, dlatego musiała szukać domku bezpośrednio z Kłodzka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcyśka pisze:Misiu,a co to za Żmijka znalazla domek,bo nie znam????
michalinadzordz pisze:Marcyśka pisze:Misiu,a co to za Żmijka znalazla domek,bo nie znam????
To koteczka z Kłodzka, która była u mnie przez 2 dni i w tym czasie skutecznie sterroryzowała Felka, dlatego musiała szukać domku bezpośrednio z Kłodzka
Marcyśka pisze:A jak tam mają się Mela i Filipek ??? Jakieś pytania w sprawie adopcji były, i co z tym pieskiem z połąmaną nogą Misiu ?
michalinadzordz pisze:ciocia turkawka mówi, że Filipek jeszcze nie zawsze trafia do kuwety, a u cioci Sroczki już tak ładnie umiał...
sroka7 pisze:(...) A mój sąsiad - starszy pan, gdzieś na działkach wypatrzył 2 kociaki -jakaś kobieta je dokarmiała, ale wyjeżdża na tydzień, no i sąsiad przyszedł do mnie czy byśmy kociaków nie przygarnęli, ale też teraz wyjeżdżamy akurat...
Zdecydował się kociaki przechować tydzień u siebie, będzie próbował je komuś oddać w dzień targowy... - szkoda mi kociaków, ale chyba lepsze to niż pozostawienie ich na działkach, a sąsiad jest bardzo biedny, wyposażę go w karmę, ale wiele więcej w tej chwili mu pomóc nie mogę
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, kocidzwoneczek i 182 gości