Moderator: Estraven
♥ 
NatjaSNB pisze:Dzień dobry
Uwielbiam, kiedy się tulą do snu
oooooooochhhhhhhhh.... jaki slodki widok... doznalam omdlenia, cudenka przeslodkie kochane

NatjaSNB pisze:A oto moja bazylia i szczypiorek![]()
![]()
![]()
Tylko w ten sposób te roślinki tu przetrwają no i cieszę się z nich jak dziecko... rano zrobiłam mężusiowi jajecznicę, posypałam szczypiorkiem "z naszego ogródka". jak to już mawiam, i jestem dumna z mojego Ikeowego wynalazku![]()

Marcyśka pisze:Wygląda uroczo nawet przy szczypiorku
♥ 
NatjaSNB pisze:W Ikei kupiłam coś, co może pozwoli mi hodować w domu jakieś zioła![]()
Taką niby szklarnię , której na górze da się fajnie uchylać drzwiczki, więc rośliny się nie ugotują, a koty nie będą podjadać.
Bo mi się marzy bazylia i szczypiorek!
Powiedziałam w domu, że to na bazylię, no to Bazyl od razu podłapał, że to dla niego![]()
no bo to taka Bazyl(i)a tez, tylko ze w kocim wydaniu 
mam 2 komplety az, wzielam do uporzadkowania bielizny 

Sprawdza sie rewelacyjnie

ab. pisze:Bazyl to przecież istna bazylia, czego duża się czepiasz?
NatjaSNB pisze:ab. pisze:Ja
No doooobra![]()
![]()
Świeżynka dzisiejsza
obledny portret
cudo nie kot

NatjaSNB pisze:A oto moja bazylia i szczypiorek![]()
![]()
![]()
Tylko w ten sposób te roślinki tu przetrwają no i cieszę się z nich jak dziecko... rano zrobiłam mężusiowi jajecznicę, posypałam szczypiorkiem "z naszego ogródka". jak to już mawiam, i jestem dumna z mojego Ikeowego wynalazku![]()
no bo to jest swietne rozwiazanie, nieduze a bardzo praktyczne 
Madzio pisze:Madzia, Ty mnie nie strasz... sześciu kolejnych lat nie zniesę, liczę, że jeszcze tylko ze dwa...![]()
Madzio pisze:i zazdraszczam, bo masz pięknie urządzone mieszkanie, z tego co wyśledziłam na fotkach.

♥ 
♥ 
NatjaSNB pisze:A swoją droga, podziwiam tych, co się budują... domek to nie mieszkanie... tam to można chyba na zawał zejść zanim się to wszystko ogarnie, wybuduje, urządzi i posprząta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 14 gości