Ciekawe skąd te zmiany na skórze.... Może to byc od pcheł??Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ciekawe skąd te zmiany na skórze.... Może to byc od pcheł??
Jak nie pokochać takiego, który widząc mnie drugi raz w życiu przytula się i śpi ufny, że nic złego mu się nie stanie? Na mój widok cieszy się, merda ogonkiem, no słoneczko takie.Zaniosłam mu dobre puszki, ugotowałam rosół z mięskiem, zaniosłam ładną miseczkę i posłanka, tyle mogłam zrobić.Ogłoszę go, ale coś więcej muszę na jego temat wiedzieć.Na pewno kocha ludzi, każdemu ufa, koty go nie obchodzą, nie reaguje na nie.Do każdego psa podchodzi, jest przyjazny, nawet do takiego, który nie jest miły i próbuje go zaatakować.Jest młodziutki, ma około roku.
Skoro taki ufny to życie na ulicy mogło się bardzo źle dla niego skończyć.nelka83 pisze:Zgadza się, właśnie tak być powinno![]()
Śmieję się czasem, że koty zegarki w brzuszkach mająZ garażowymi mamy ustaloną godzinę karmienia i wszystkie właśnie o tej godzinie czekają na żarełko. Po jedzonku - jak huciane - nie odchodzą tylko zalegają na trawie, niektóre się bawią, symulują polowanie, a ja patrzę na nie z uśmiechem. Mają ciężkie życie, ale choć trochę staram się je ułatwić. Mam nadzieję, że one czują, że nie są same, że komuś na nich zależy...

Nie jestem pewna, czy mnie przy okazji nie filmowano
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 32 gości