vega013 pisze:Marcyśka pisze:Wiem ,że dopiero zacząl się nowy konkurs,ale myślę nad kolejny tematem na nastepny miesiąc.Może kotki na podwórku lub jak się bawią albo coś z uszami kiciusiów![]()
![]()
![]()
Większość kotów forumowych to koty niewychodzące.
Szkoda

Moderator: Moderatorzy
vega013 pisze:Marcyśka pisze:Wiem ,że dopiero zacząl się nowy konkurs,ale myślę nad kolejny tematem na nastepny miesiąc.Może kotki na podwórku lub jak się bawią albo coś z uszami kiciusiów![]()
![]()
![]()
Marcyśka pisze:SzkodaMyślę ,żę wyszly by naprawdę fajne fotki jak kociaki jedzą trawkę albo bawią się wśród trawy
vega013 pisze:Fotki i pieniądze wysłane. Filunio dzielnie próbuje wskoczyć na podium
Oraz kicie w szeleczkach?NatjaSNB pisze:Marcyśka pisze:SzkodaMyślę ,żę wyszly by naprawdę fajne fotki jak kociaki jedzą trawkę albo bawią się wśród trawy
To może zaliczymy balkon?
![]()
![]()
mavi pisze:Myślę, że hasło przewodnie "kot na wakacjach" nie byłoby złe
NatjaSNB pisze:Marcyśka pisze:SzkodaMyślę ,żę wyszly by naprawdę fajne fotki jak kociaki jedzą trawkę albo bawią się wśród trawy
To może zaliczymy balkon?
Kociara82 pisze:vega013 pisze:Marcyśka pisze:Wiem ,że dopiero zacząl się nowy konkurs,ale myślę nad kolejny tematem na nastepny miesiąc.Może kotki na podwórku lub jak się bawią albo coś z uszami kiciusiów![]()
![]()
![]()
chyba, ze wychodza na smyczcewiec mozna w ten sposob
pomysl z balkonem-jak dla mnie to swietna alternatywa dla pomyslu podworkowego
w koncu w pewnym sensie bedac na balkonie jest sie przy okazji i na dworze
Chyba, ze ktos mieszka na wsi i ma woliere dla kotkow swoich-to tez moim zdaniem kwalifikowalo by sie smialo pod ten pomyslmavi pisze:Myślę, że hasło przewodnie "kot na wakacjach" nie byłoby złe
![]()
![]()
![]()
![]()
no, ja mysle, ze to jest znakomity pomysl a tytul rewelacyjny
albo: "kocie wczasy pod grusza"
NatjaSNB pisze:@Revolutnet - piękna zawieszka![]()
To może teraz z racji wakacji byłoby "Kot na wakacjach" (na dworze, na balkonie, z szeleczkami czy też bez...) a we wrześniu kot na płocie, na szafie, na żyrandolu...bo pomysł świetny z takimi fotami
![]()
Thorkatt pisze:a to Ty juz masz jedno zdjecie gotowe
NatjaSNB pisze:Thorkatt pisze:a to Ty juz masz jedno zdjecie gotowe
Hihi też o tym pomyślałam, ale już się wszystkim opatrzyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości