WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"WYNIKI STR. 21

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 09, 2013 15:36 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

vega013 pisze:
Marcyśka pisze:Wiem ,że dopiero zacząl się nowy konkurs,ale myślę nad kolejny tematem na nastepny miesiąc.Może kotki na podwórku lub jak się bawią albo coś z uszami kiciusiów :1luvu: :?: :?: :?:

Większość kotów forumowych to koty niewychodzące. :roll:

Szkoda :( Myślę ,żę wyszly by naprawdę fajne fotki jak kociaki jedzą trawkę albo bawią się wśród trawy :wink:
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Wto lip 09, 2013 16:29 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Marcyśka pisze:Szkoda :( Myślę ,żę wyszly by naprawdę fajne fotki jak kociaki jedzą trawkę albo bawią się wśród trawy :wink:

To może zaliczymy balkon? :twisted:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto lip 09, 2013 16:42 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

vega013 pisze:Fotki i pieniądze wysłane. Filunio dzielnie próbuje wskoczyć na podium :lol:

a niech probuje, smialo :) :) :ok: :ok:
ciesze sie, ze Twoje kotomstwo jest wsrod stalych uczestnikow :)
zapraszamy tez nowych uczestnikow, tu zawsze zabawa fajna, cel szczytny, mozna sie pochwalic swoimi "dzieciaczkami slodziaczkami"... :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 09, 2013 16:43 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

NatjaSNB pisze:
Marcyśka pisze:Szkoda :( Myślę ,żę wyszly by naprawdę fajne fotki jak kociaki jedzą trawkę albo bawią się wśród trawy :wink:

Oraz kicie w szeleczkach? :mrgreen: Moja Kicia wtedy by się załapała na fajne foty. Bo ona co roku jest na wakacjach na wsi i pasie się w sadzie (w szeleczkach rzecz jasna :twisted: ). A Delta spędza urlop bez wychodzenia do sadu, bo to jest nieobliczalna wariatka. Obawiam się, że żadne szelki nie byłyby dla niej przeszkodą, aby się uwolnić i zwiać mi na tych trzech chudych łapinach :twisted:
Myślę, że hasło przewodnie "kot na wakacjach" nie byłoby złe :mrgreen:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto lip 09, 2013 16:47 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

vega013 pisze:
Marcyśka pisze:Wiem ,że dopiero zacząl się nowy konkurs,ale myślę nad kolejny tematem na nastepny miesiąc.Może kotki na podwórku lub jak się bawią albo coś z uszami kiciusiów :1luvu: :?: :?: :?:

chyba, ze wychodza na smyczce :) wiec mozna w ten sposob :)
pomysl z balkonem-jak dla mnie to swietna alternatywa dla pomyslu podworkowego :ok:
w koncu w pewnym sensie bedac na balkonie jest sie przy okazji i na dworze ;)
Chyba, ze ktos mieszka na wsi i ma woliere dla kotkow swoich-to tez moim zdaniem kwalifikowalo by sie smialo pod ten pomysl :)

mavi pisze:Myślę, że hasło przewodnie "kot na wakacjach" nie byłoby złe :mrgreen:

:1luvu: :ok: :ok: :1luvu: :piwa: no, ja mysle, ze to jest znakomity pomysl a tytul rewelacyjny :D
albo: "kocie wczasy pod grusza" :ryk:

Kociara82

Post » Wto lip 09, 2013 16:53 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

a może "wlazł kotek na płotek"?
ale nie tylko dosłownie , ale też balkon czy meble albo karnisze
żeby koty niewychodzące nie były poszkodowane
albo 2 kategorie -wychodzące i niewychodzące
tak mi się nasunęło jak szukałam zdjęć łapek, nie wiem bo może już był taki temat
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lip 09, 2013 16:55 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

taaaaaaa, gdzie diabel nie moze tam kota posle-czyli koty w dziwnych, nietypowych miejscach... chyba cos juz bylo w ten desen ale nie pamietam, gubie sie juz

Kociara82

Post » Wto lip 09, 2013 17:20 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

O, takiego pięknego kota dostałam od isabell36:
Obrazek
Bardzo dziękuję :D
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto lip 09, 2013 17:41 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

ja mam taki komplet kolczyki i wisiorek czarne i biale kotki :) :ok: :ok:
bardzo lubie te komplety, slicznie wygladaja, prezentuja sie rewelacyjnie i zwracaja uwage innych :D

Kociara82

Post » Wto lip 09, 2013 18:18 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

@Revolutnet - piękna zawieszka :ok:

To może teraz z racji wakacji byłoby "Kot na wakacjach" (na dworze, na balkonie, z szeleczkami czy też bez...) a we wrześniu kot na płocie, na szafie, na żyrandolu... :roll: bo pomysł świetny z takimi fotami :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Wto lip 09, 2013 18:52 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

NatjaSNB pisze:

Myślę ,że tak :ok:

Marcyśka

Post » Wto lip 09, 2013 18:58 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Kociara82 pisze:
vega013 pisze:

chyba, ze wychodza na smyczce :) wiec mozna w ten sposob :)
pomysl z balkonem-jak dla mnie to swietna alternatywa dla pomyslu podworkowego :ok:
w koncu w pewnym sensie bedac na balkonie jest sie przy okazji i na dworze ;)
Chyba, ze ktos mieszka na wsi i ma woliere dla kotkow swoich-to tez moim zdaniem kwalifikowalo by sie smialo pod ten pomysl :)

mavi pisze:Myślę, że hasło przewodnie "kot na wakacjach" nie byłoby złe :mrgreen:

:1luvu: :ok: :ok: :1luvu: :piwa: no, ja mysle, ze to jest znakomity pomysl a tytul rewelacyjny :D
albo: "kocie wczasy pod grusza" :ryk:

Moja kotka wychodzi na szeleczkach i wychodzą z tego piekne zdjęcia jak podjada trawkę :mrgreen:
za to druga jest jeszcze za mala.W sumie wlaśnie by byl fajny temat coś ze świeżym powietrzem ,czyli koty na balkonie,w ogrodzie itd. A w sierpniu lub we wrześniu kotki z wakacji :ok:

Marcyśka

Post » Wto lip 09, 2013 19:15 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

NatjaSNB pisze:@Revolutnet - piękna zawieszka :ok:

To może teraz z racji wakacji byłoby "Kot na wakacjach" (na dworze, na balkonie, z szeleczkami czy też bez...) a we wrześniu kot na płocie, na szafie, na żyrandolu... :roll: bo pomysł świetny z takimi fotami :mrgreen: :ok:

a to Ty juz masz jedno zdjecie gotowe :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto lip 09, 2013 19:22 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Thorkatt pisze:a to Ty juz masz jedno zdjecie gotowe :ryk:

Hihi też o tym pomyślałam, ale już się wszystkim opatrzyło :crying:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Wto lip 09, 2013 19:27 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

NatjaSNB pisze:
Thorkatt pisze:a to Ty juz masz jedno zdjecie gotowe :ryk:

Hihi też o tym pomyślałam, ale już się wszystkim opatrzyło :crying:

jak się opatrzyło jak cudne.
a ona na drugie imie nie ma czasem Kleopatra? :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]