Mela została kotem rasy Sfinks

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michalinadzordz pisze:No i w końcu wrzucam trochę zdjęć od cioci Sroczki, mam nadzieję, że ona sama je skomentuje, bo ja nie odróżniam na tych zdjęciach Miśki i Bąbla![]()
obczajanie co to za dziwactwa przyjechały do domu...
i ciocia Misia? Czy wujek Bąbelek?
Mela ma ciągle ruję :/ już nie mogę się doczekać sterylizacji, bo ruja trwa 2-3 dni, później 2-3 dni przerwy i znowu. Oszaleć można. Ale teraz to Sroczka się męczy
sroka7 pisze:michalinadzordz pisze:No i w końcu wrzucam trochę zdjęć od cioci Sroczki, mam nadzieję, że ona sama je skomentuje, bo ja nie odróżniam na tych zdjęciach Miśki i Bąbla![]()
obczajanie co to za dziwactwa przyjechały do domu...
i ciocia Misia? Czy wujek Bąbelek?
Mela ma ciągle ruję :/ już nie mogę się doczekać sterylizacji, bo ruja trwa 2-3 dni, później 2-3 dni przerwy i znowu. Oszaleć można. Ale teraz to Sroczka się męczy
Na obu zdjęciach jest wujek Bombini, czyli Bąbel (co go ciocie natasza, martka i jessi z piwnicy wyciągały razem z rodzeństwem i mamusią)
Mały Fifi powoli zaczyna kuwetkować", no trochę to na wyrost stwierdzenie, bo ma swoje 2 ulubione kąciki, w których zostawia mi niespodziankibo teraz już je mokre jedzonko i mięsko, warcząc przy tym na mamę, więc ma z czego produkować
![]()
Obstawiłam kąty,to mały skubaniec dzisiaj wygrzebał się na półkę i nasikał na ryzę papieru![]()
Cóż będziemy zwalczać złe nawyki, a jak tylko z wujkami lepiej się zakumplują, to oni go nauczą czystości
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 53 gości