Buraski z Namysłowa s. 11 kolejne potrzebują nowych domów :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 25, 2013 21:41 Re: Ala i Felek w DS, Mela i jej maluszek u mnie w DT.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mela została kotem rasy Sfinks ;)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pon lip 01, 2013 0:38 Re: Ala i Felek w DS, Mela i jej maluszek u mnie w DT.

Mela znów od 2 dni ma ruję, jest straszna... ciągle "grucha", ociera się o wszystko i coraz mniej zajmuje się Filipkiem.

FILIP DZIŚ SAM ZACZĄŁ PIĆ WODĘ Z MISECZKI! :D Jestem z niego dumna, dorasta chłopak ;)

michalinadzordz

Post » Pon lip 01, 2013 9:42 Re: Ala i Felek w DS, Mela i jej maluszek u mnie w DT.

za kociaste! :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pon lip 01, 2013 15:15 Re: Ala i Felek w DS, Mela i jej maluszek u mnie w DT.

Dzisiaj Filipek zaczął sam jeść :1luvu: wszamał prawie pół indyczego serduszka. Mój mały bohater :D

michalinadzordz

Post » Pon lip 01, 2013 16:38 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

Melania i Filipek dziś jadą do Kłodzka do cioci Sroczki. Mam nadzieję, że coś nam napisze co jakiś czas :)

michalinadzordz

Post » Wto lip 02, 2013 8:00 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

MELA WYGLĄDA CUDOWNIE!!!!!!
Jestem taka dumna z Filipka :) mam nadzieję ,że szybko znajdzie nowy dom :ok:
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Wto lip 02, 2013 8:42 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

niech się domy znajdą i te pasożyty pójdą precz!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lip 02, 2013 9:43 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

Ja już nie widzę żadnych gnid u małego, u mamy po ogoleniu nawet kilka jeszcze znalazłam. Codziennie są przemywane iwermektyną, więc mam nadzieję, że ususzymy to dziadostwo. Wczoraj koło 23 kotki dojechały do Sroki. Dobrze zniosły podróż, oby i wakacje były przyjemne zarówno dla kociastych jak i dla cioci Sroczki :)

michalinadzordz

Post » Pt lip 05, 2013 11:07 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

Sroczka wysyła mi codziennie zdjęcia i informacje od kociaków, ale na razie nie mam czasu tego wszystkiego wrzucić na komputer :oops: może dziś wieczorem?

michalinadzordz

Post » Sob lip 06, 2013 19:19 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

No i w końcu wrzucam trochę zdjęć od cioci Sroczki, mam nadzieję, że ona sama je skomentuje, bo ja nie odróżniam na tych zdjęciach Miśki i Bąbla :oops:
Obrazek
obczajanie co to za dziwactwa przyjechały do domu...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jeszcze ciamka mamę, ale jej już mleczko się skończyło...
Obrazek
Obrazek
u wujka na ramieniu też fajnie!
Obrazek
wujcio Zenon
Obrazek
i ciocia Misia? Czy wujek Bąbelek?

Mela ma ciągle ruję :/ już nie mogę się doczekać sterylizacji, bo ruja trwa 2-3 dni, później 2-3 dni przerwy i znowu. Oszaleć można. Ale teraz to Sroczka się męczy :twisted:

michalinadzordz

Post » Nie lip 07, 2013 6:13 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

ależ śliczne burasy :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie lip 07, 2013 11:08 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

michalinadzordz pisze:No i w końcu wrzucam trochę zdjęć od cioci Sroczki, mam nadzieję, że ona sama je skomentuje, bo ja nie odróżniam na tych zdjęciach Miśki i Bąbla :oops:
Obrazek

Obrazek

Mela ma ciągle ruję :/ już nie mogę się doczekać sterylizacji, bo ruja trwa 2-3 dni, później 2-3 dni przerwy i znowu. Oszaleć można. Ale teraz to Sroczka się męczy :twisted:

Na obu zdjęciach jest wujek Bombini, czyli Bąbel (co go ciocie natasza, martka i jessi z piwnicy wyciągały razem z rodzeństwem i mamusią)

Mały Fifi powoli zaczyna kuwetkować", no trochę to na wyrost stwierdzenie, bo ma swoje 2 ulubione kąciki, w których zostawia mi niespodzianki :twisted: bo teraz już je mokre jedzonko i mięsko, warcząc przy tym na mamę, więc ma z czego produkować :wink:

Obstawiłam kąty,to mały skubaniec dzisiaj wygrzebał się na półkę i nasikał na ryzę papieru :roll:
Cóż będziemy zwalczać złe nawyki, a jak tylko z wujkami lepiej się zakumplują, to oni go nauczą czystości :mrgreen:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie lip 07, 2013 13:09 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

sroka7 pisze:
michalinadzordz pisze:No i w końcu wrzucam trochę zdjęć od cioci Sroczki, mam nadzieję, że ona sama je skomentuje, bo ja nie odróżniam na tych zdjęciach Miśki i Bąbla :oops:
Obrazek

Obrazek

Na obu zdjęciach jest wujek Bombini, czyli Bąbel (co go ciocie natasza, martka i jessi z piwnicy wyciągały razem z rodzeństwem i mamusią)

Mały Fifi powoli zaczyna kuwetkować", no trochę to na wyrost stwierdzenie, bo ma swoje 2 ulubione kąciki, w których zostawia mi niespodzianki :twisted: bo teraz już je mokre jedzonko i mięsko, warcząc przy tym na mamę, więc ma z czego produkować :wink:

Obstawiłam kąty,to mały skubaniec dzisiaj wygrzebał się na półkę i nasikał na ryzę papieru :roll:
Cóż będziemy zwalczać złe nawyki, a jak tylko z wujkami lepiej się zakumplują, to oni go nauczą czystości :mrgreen:

Co za mały niegrzeczniuch :evil: a masz tylko kuwety ze żwirkiem drewnianym, czy też betonitowym? trafia od czasu do czasu do kuwety?

michalinadzordz

Post » Pon lip 08, 2013 16:32 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

Mela już umówiona na zabieg sterylizacji i sanacji jamy ustnej 22.07. Oby wszystko poszło jak trzeba...

michalinadzordz

Post » Pon lip 08, 2013 20:04 Re: Buraski z Namysłowa, Mela i Filip na wakacjach u cioci :

Misiu,a co to za Żmijka znalazla domek,bo nie znam :) ????
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

[poprzednia][następna]