To Kryśka

Moderator: Estraven

jakby wyczuwała że mały nie jest pełnosprawny zresztą inne kociaki też łagodnie do Kaktusa podeszły

balbina38 pisze:dziś "garażówka" w Remedium,czyli pchli targ.Zapraszamy
No raczej dzień spisany na straty bo ludzi bardzo mało.
- mężowi Beatki - Marcinowi za transport powrotny i ARO, Marcie i Madziuli za odwiedziny

Ja sobie obiecałam, że wpadnę tylko na chwilę nie kupię żadnej nowej szmatki, no i dupa... wróciłam z sukienką
Kapało mu coś brązowego z oczek
Mara, czy ona była taka wcześniej w tej piwnicy? W życiu bym jej nie oddała do piwnicy mir.ka pisze:coś Ty tam nabrała? miałaś się pozbyć![]()
dawaj bazarki tutaj
i Madiula tez przyszła (nawet jej wciskałam super fajna bluzkę, ale mnie zgasiła że jej nie chce bo juz ją miała
i właśnie na bazarki jakiś czas temu oddała)- no ale co jej rozmiar i fajna - to zachwalałam
Mara S pisze:Czyli na zdrowej została... kto? Sorki - trochę mnie nie było i się gubię. Osobiście widziałam tylko Amandę; Tigrę, tego, co się przewraca (Kaktus?) i Bellę (która też miała dziś skłonności drapiące) oraz jakąś tri lub szylke w wolierze - która to i ilu mi brakuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości