^..^fuksj@ pisze:schnuki![]()
![]()
![]()
super ze jest poprawa !!! a gdzie kupowałaś? strzykawki? jak w Med serwisie to oni paskow nie mają choć na sklepie "wisiały" też czekam.... moze w tym druim -> zdrowiudiabetyka bylo podobnie... "zapomnieli" napisać że nie ma i wszyscy się nacięli... buuuu.
Iwoooona testuj niepewny glukometr na sobie nie na kocie szkoda uszek a człowiek troche ciała mateż tak robilam i jeden xido wywaliłam bo "świrował", do testow najlepiej miec dwa glukometry a nawet trzy żeby potwierdzic prawidłowy pomiar pozrdrowka
Kochana..nawet nie wiesz ile krwi sobie upuściłam wczoraj do testowania glukometrów.
Może upłynęła mi ta krew niedobra. Micho by sobie nie dał testować na sobie.Jak podczas dwóch nakłuć nie zgarnę od niego upragnionej kropelki ,to o więcej nie mam co marzyc- on sobie po prostu nie da.Ostatnio doświadczyła tego moja wetka, musiała wzywać szefa- faceta który ma wprawę i krzepę a ja wyszłam z tych mocowań z rozcięta jak skalpelem kurtką Michowymi pazurami. My same byśmy nic ni e zrobiły,a ja sama.. to już w ogóle z moimi chorymi rączkami.