Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:film obejrzałam - makabra
a komuś z Was w ogóle przyszło do głowy że te kopniaki są z zamiarem wyrwania kotki z pyska psa?
nie bronię bo nie widzę podstaw, ale w mojej opinii mogła być to idiotyczna próba wyrwania kota ze szczęk piesa
Justa&Zwierzaki pisze:dalia pisze:film obejrzałam - makabra
a komuś z Was w ogóle przyszło do głowy że te kopniaki są z zamiarem wyrwania kotki z pyska psa?
nie bronię bo nie widzę podstaw, ale w mojej opinii mogła być to idiotyczna próba wyrwania kota ze szczęk piesa
Nie sadze , a jak by to nie był kot tylko dziecko to tez bo kopał to gryzione dziecko![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Jakiś czas temu miałam podobna sytuacje , grupka gówniarzy puściła psa w typie bull na mnie i moje psy w tym starego 15 letniego w typie pekina , to ja wzięłam tego psa za tylne łapy i podniosłam bardzo energicznie do góry
Iburg pisze:Jam ma się agresywnego psa to prowadzi sie go w kagańcu. Jak można wykopywać kota z psiego pyska?, to ma być pomoc dla kota? te kopniaki?
Nie wydaje i się żeby w ten sposób chciał pomóc kotce. To tylko bardziej rozjuszało psa i prowokowało go do dalszego gryzienia. Gdyby ten pies gryzł człowieka to tez kopałby tego człowieka żeby mu pomóc?
monika794 pisze:Wiem jak to zabrzmi, ale szkoda że ten pies nie pogryzł jakiegoś człowieka. A jakby jeszcze jakieś dziecko się trafiło to już by śmieciuch siedział.
Koki-99 pisze:No właśnie na Polsacie mówili, że pies dopadł kota, a właściciel skopał psa, ale na filmie to wygląda jakby kota kopał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab, włóczka i 670 gości