TOSIA PO OPERACJI- ZOSTAJE I MNIE NA ZAWSZE...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 31, 2013 0:09 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw sty 31, 2013 8:46 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

:oops: :oops: :oops: :oops: dziękuję w imiemiu Tosi

Tosia rano znów osowiała :cry: znów temperatura ...kupa w nocy znów z robalami...wzdecie zeszlo ...wczoraj była przyblokowana.. mam nadzieje ze temperatura jest wynikiem robactwa...

zjadla suche liznęła mokrego.....

sika juz do kuwetki

i....co dla mnie tez wazne ...nie ucieka juz przede mna...podchodzi do mnie ...jest z córka w pokoju ,ma tam oaze spokoju...czuje sie bezpiecznie ...nie spała zaszyta gdzies w kątku ..tylko rozłozona z córka w łóżku:)

zaczęła mruczec... :1luvu:

oczywiscie jak zobacze ze cos sie dzieje niepokojacego natychmiast do weta jade
agula76

Post » Czw sty 31, 2013 8:52 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

To dobrze że już w łóżku śpi :1luvu: szybciutko się oswoiła :1luvu: zaraz zajrzę na fb,no i we wtorek wypłata to jeszcze doślę na leczenie :piwa: a sama się wykurować nie mogę :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Czw sty 31, 2013 9:22 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

jaga1666 pisze:To dobrze że już w łóżku śpi :1luvu: szybciutko się oswoiła :1luvu: zaraz zajrzę na fb,no i we wtorek wypłata to jeszcze doślę na leczenie :piwa: a sama się wykurować nie mogę :(

Jaga :1luvu:

Ty sie kuruj i zdrowiej ...dziękuję :1luvu:
agula76

Post » Czw sty 31, 2013 10:34 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

dziękuję Wam
agula76

Post » Czw sty 31, 2013 21:46 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Dziewczyny, u mnie z kasą trochę krucho w tym miesiącu, ale pomyślałam sobie, że może mogłabym dorzucić parę moich kociaków filcowych na któryś bazarek?
Przedstawiam moje małe dzieła :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw sty 31, 2013 21:50 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Tosia...słodka ,kochana , grzeczniutka :1luvu: :1luvu:

rano jeszcze temperaturka...ale dostała zastrzyki, zjadła teraz Animondke...royalka suchego ..

rozszalała się mała kuleczka:)...nie siedzi juz cichutko w kątku ,jak wchodze do pokoju Tosiaczek mnie zaczepia :1luvu:

ne jest juz wzdęta,,,mysle ze najgorsze z tymi robalami za nią...najwazniejsze ze chyba zaczyna czuc sie szczesliwa...

a jeszcze tyle bólu ją czeka :(
agula76

Post » Czw sty 31, 2013 21:52 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

szybko o nim ( bólu ) zapomni jak już będzie zdrowa :)
jo.anna

Post » Czw sty 31, 2013 21:57 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

vanesia1 pisze:Dziewczyny, u mnie z kasą trochę krucho w tym miesiącu, ale pomyślałam sobie, że może mogłabym dorzucić parę moich kociaków filcowych na któryś bazarek?
Przedstawiam moje małe dzieła :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Vanesia :oops: :oops: :oops: az mi głupio ...sama tyle przeszłas ze swoją Tosieńką....jakie piękne koteczki ...Tosia Tosi dziękuje :1luvu: i obiecuje ze pieniązków których nie wykorzysta na leczenie- na pewno je odda bardzo potrzebującym kolejnym biedkom :oops:
agula76

Post » Pt lut 01, 2013 8:24 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tosia spała ze mna cala noc..rano obudziła mnie podgryzając mi nogi :mrgreen: ...mruczy niesamowicie...i co najwazniejsze na widok innych osób wchodzących do pokoju nie ucieka...lezy na łóżeczku rozłozona i mruczy :1luvu:

temperatury juz nie ma....wzdecia nie ma....roba;li w kupie juz nie ma ...wczoraj jej jeszcze swiszczało przy oddychaniu ale dostaje zastrzyki, jutro jade do weta mysle ze bedzie oki....

apetyt dopisuje....zjada juz wszystko...mam nadzieje ze najgorsze juz za nią...

jest jeszcze w pokoju ...kiedy moge ją zaczac puszczac na mieszkanie??? chodzi mi tez o moje koty...sa szczepione ...ale tez boje sie o to jej jedno oczko na kóre cos tam widzi...nie chciałabym zeby podczas zabawy z moimi kotami cos sie stało ....nie wydarowałabym sobie tego ...

tymczasem kawalerowie siedza pod drzwiami i nie moga przeżyc ze do Tosi nie mogą wejśc :mrgreen:
agula76

Post » Pt lut 01, 2013 10:30 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

superowe wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Pt lut 01, 2013 10:37 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

moim zdaniem już możesz śmiało ją dać na salony, nawet jeśli będą się bawiły to one jakoś instynktownie uważają na oczy :)
jo.anna

Post » Pt lut 01, 2013 11:10 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

trzymamy za zdrówko :ok: :ok:
a filcaki przecudne :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt lut 01, 2013 11:12 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

ewexoxo pisze:trzymamy za zdrówko :ok: :ok:
a filcaki przecudne :1luvu:

Się pod tym podpisujemy :wink: :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]