TOSIA PO OPERACJI- ZOSTAJE I MNIE NA ZAWSZE...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 29, 2013 22:50 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Tak i to będzie najlepsze wyjście. Zapewniam Was, że krzywda Tosiuli się u niej nie stanie. Agnieszka będzie pilotowała całą sprawę, tzn. wizyty lekarskie, zakup leków, zabiegi wszelkie, po prostu wszystko. Swatowa tylko podaje leki i karmi a to to ona potrafi i lubi, byleby nie musiała jeździć po wetach i wydawać pieniądze.
Ja również będę w ciągłym kontakcie z nią. Za 8 dni Aga jedzie do dr.Pałys do kontroli z Tosią.
Pomimo osobliwego podejścia do niektórych spraw i dziwnych poglądów, swatowa naprawdę kocha te koty. A resztę załatwimy my. Będzie przez nią rozpieszczana i będzie miała osobny pokój,
Ostatnio edytowano Wto sty 29, 2013 22:55 przez iwoo1, łącznie edytowano 1 raz

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto sty 29, 2013 22:52 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

mam wielką nadzieję z tymi lekami, że sprawa nie będzie zaniedbana ( przez swatową oczywiście ) swoją drogą, dobrze, że ona nas tu nie czyta :twisted: hehe
jo.anna

Post » Wto sty 29, 2013 22:57 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

O Boże 8O gdyby ona to czytała to z pewnością kazała by się rozwieźć synowi z moją córką :D

iwoo1

Post » Wto sty 29, 2013 23:05 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

my też pomożemy :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Wto sty 29, 2013 23:38 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

KITA - RZESZÓW pisze:my też pomożemy :1luvu:

Basieńko :1luvu:
Nie śmiałam pytać, wiem jakie ciężkie przeżywacie chwile :( Ale powiedz, jak czują się Wasze koteczki?

iwoo1

Post » Wto sty 29, 2013 23:47 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

iwoo1 pisze:
KITA - RZESZÓW pisze:my też pomożemy :1luvu:

Basieńko :1luvu:
Nie śmiałam pytać, wiem jakie ciężkie przeżywacie chwile :( Ale powiedz, jak czują się Wasze koteczki?

Dori - dzielnie znosi podawanie leków, płacze przy zastrzyku cichutko :cry:
Titunia - dramat, przy podawaniu cykloferonu płacze, jakbyśmy obdzierali ją z skóry :cry:
a mi serce pęka i też płaczę.
Boję się, że dziewczynki odsunął się od nas, że nie będą chciały z nami spać,
że nie będą się czuły bezpiecznie :(

Wybieramy się na Ukrainę, pamiętam o Tobie :wink: ,
chcę kupić tabletki i ampułki. Jutro będę dzwonić do urzędu celnego, jak to jest z przewożeniem leku,
który można kupić bez recepty. Chcę zrobić duży zapas, ale muszę sprawdzić na ile to jest bezpieczne,
czy lepiej jechać raz (większa dawka), czy kilka a mniej.

To będzie długie leczenie.

Ja nie potrafię się z tym uporać, płacze mi się samej. :(

Trzymam kciuki za Tosię, będzie dobrze :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Śro sty 30, 2013 0:02 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Basiu, ja nie jestem teraz na szczęście w takiej pilnej potrzebie, teraz przede wszystkim musisz zabezpieczyć w leki Wasze koteczki, one są najważniejsze.
To walka o życie, musi im się udać, nie ma innej opcji.
Mocno ściskam i trzymam za kotki i za Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iwoo1

Post » Śro sty 30, 2013 10:05 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Tosia coraz smielsza....

oczodół zrobił sie blady ,dzis juz z niego nic nie cieknie :)

problemu z siusianiem juz nie ma...Tosia siusia do kuwetki , ona w kuwetce spała a siusiala tam gdzie spi,ale wczoraj nad nia popracowałam caly czas jak kladzie sie do kuwetki przekladam ja na spanie i w koncu zajarzyła:)

ale pojawił sie kolejny problem..brak apetytu ...wzdecie,brzuch twardy i obolaly ,ale dzis jak bania :(wczoraj kupa z robalami :cry:
cokolwiek je to serek bieluch i smietanka wody nie chce ruszyc:(

jade do weta popołudniu

poniewaz Pan DR szcególnie uczulił zeby Tosia miala dostep do swiatła ze wzgledu na oczko Tosia jest juz znów w pokoiku u mojej ccórki ..czuje sie tam bezpiecznie ...łazienkowana była tylko na okres nauki siusiania ..choc zapewniam ze swiatlo jej caly dzien swieciłam...ale co naturalne to naturalne

KITA :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Śro sty 30, 2013 10:55 przez agula76, łącznie edytowano 4 razy
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 10:08 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Kita :cry:

Mam nadzieje, że u Tosi to tylko robalce...
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro sty 30, 2013 10:48 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Mam nadzieję, że to zarobaczenie i skończy się na strachu :(

iwoo1

Post » Śro sty 30, 2013 11:14 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Czy Tosia ma wydarzenie na FB?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro sty 30, 2013 11:16 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

wiwiw chyba nie...tzn dziewczyna z klubu slepaczkowego ma zrobic ...i zbiórka na Tosie i jeszcze jedna koteczke ...musze sie z nia skontaktowac bo wczoraj juz nie dałam rady...
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 11:16 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

ja daję 99% że to robale, Milka jak do mnie przyjechała to brzuch też jak balon, wielki, obolały, nie dała się dotknąć, będzie dobrze :)
jo.anna

Post » Śro sty 30, 2013 11:24 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

jo.anna pisze:ja daję 99% że to robale, Milka jak do mnie przyjechała to brzuch też jak balon, wielki, obolały, nie dała się dotknąć, będzie dobrze :)

mam nadzieje ze to robale... :oops:
agula76

Post » Śro sty 30, 2013 11:25 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

W kupie były robale, więc sprawa jasna :ok:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

[poprzednia][następna]