Moderator: Estraven

KITA - RZESZÓW pisze:Iwonka dbaj o siebie. Dużo zdrówka

wiesiaczek1 pisze:iwoo nie wiem co robić moja Zuzia dziś zrobiła kupkę i na koncu była krew,
nie moge iść do weta bo od poniedziałku leżę z grypą,

wiesiaczek1 pisze:iwoo, takiej karmy nie mam, dziś dostały pierwszy raz nową karme Animonda Carny, Zuzia zjadła bardzo dużo bo ona jest strasznym żarłokiem, na noc schowam całe jedzenie
Ty jesteś moim idolem, nie dość, że sama tyyyyyyyyyyyyyyyle robisz dla kochanych futrzaków, to jeszcze pomagasz innym. Życzę Ci samych dobrych dni i zdrówka jak najwięcej 
jo.anna pisze:IwonkoTy jesteś moim idolem, nie dość, że sama tyyyyyyyyyyyyyyyle robisz dla kochanych futrzaków, to jeszcze pomagasz innym. Życzę Ci samych dobrych dni i zdrówka jak najwięcej
ale idolem, to już przesada jo.anna pisze:żadna przesada, pielęgnujesz te biedy a potem szukasz im dobrych domków i je tam wysyłasz, pomagasz innym ( ja mam teraz w łazience wywalonego persa, jest u mnie tylko chwilkę i już nie wiem jak mu dom znajdę, boję się, że z każdym wg mnie będzie coś nie halo)

jo.anna pisze:IwonkoTy jesteś moim idolem, nie dość, że sama tyyyyyyyyyyyyyyyle robisz dla kochanych futrzaków, to jeszcze pomagasz innym. Życzę Ci samych dobrych dni i zdrówka jak najwięcej

jo.anna pisze:wszystko to prawda co napisałaś, on nie jest młody i już ktoś go wykastrował, a potem wywalił jak śmiecia ( chociaż wolę myśleć, że jego właściciel umarł i rodzinka tak się zachowała ), na razie nikt o niego się nie bije, z tą biedą to się nie dziwię, ja sama wiem jakie koszty są przy leczeniu tego owego, karmy, nawet głupi żwirek, ale....wszystkie moje koty są wzięte ze spontanu. Zamarzyłam kota i chciałam mieć już ! na teraz! dziś ! Kuleczka - właścicielka chciała go za 2 dni przywieść-wymusiłam za jeden, dalej chciałam mieć dziś..weszłam na gumtree i jest! dzwonię, była 21, dziewczyny zapraszają, umowa itp, dziś jeden jutro drugi. Z Milką było podobnie....zobaczyłam, napisałam bez namysłu i zanim się obejrzałam już Milcia była. Czy spontaniczny dom jest dobry ? nie wiem, ja chciałam na już, ale wiem, że zrobiłam wszystko i robię, aby moje szkraby miały dobrze, kosztów nie liczę. Chodzi mi o to, że gdyby wtedy mi ktoś drogę jakimiś wizytami, czekaniem, oknami itp itd to bym pewnie miała koty, ale inne. Ogólnie to ciężka sprawa![]()
-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości