Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:Iwonka dbaj o siebie. Dużo zdrówka
wiesiaczek1 pisze:iwoo nie wiem co robić moja Zuzia dziś zrobiła kupkę i na koncu była krew,
nie moge iść do weta bo od poniedziałku leżę z grypą,
wiesiaczek1 pisze:iwoo, takiej karmy nie mam, dziś dostały pierwszy raz nową karme Animonda Carny, Zuzia zjadła bardzo dużo bo ona jest strasznym żarłokiem, na noc schowam całe jedzenie
jo.anna pisze:IwonkoTy jesteś moim idolem, nie dość, że sama tyyyyyyyyyyyyyyyle robisz dla kochanych futrzaków, to jeszcze pomagasz innym. Życzę Ci samych dobrych dni i zdrówka jak najwięcej
jo.anna pisze:żadna przesada, pielęgnujesz te biedy a potem szukasz im dobrych domków i je tam wysyłasz, pomagasz innym ( ja mam teraz w łazience wywalonego persa, jest u mnie tylko chwilkę i już nie wiem jak mu dom znajdę, boję się, że z każdym wg mnie będzie coś nie halo)
jo.anna pisze:IwonkoTy jesteś moim idolem, nie dość, że sama tyyyyyyyyyyyyyyyle robisz dla kochanych futrzaków, to jeszcze pomagasz innym. Życzę Ci samych dobrych dni i zdrówka jak najwięcej
jo.anna pisze:wszystko to prawda co napisałaś, on nie jest młody i już ktoś go wykastrował, a potem wywalił jak śmiecia ( chociaż wolę myśleć, że jego właściciel umarł i rodzinka tak się zachowała ), na razie nikt o niego się nie bije, z tą biedą to się nie dziwię, ja sama wiem jakie koszty są przy leczeniu tego owego, karmy, nawet głupi żwirek, ale....wszystkie moje koty są wzięte ze spontanu. Zamarzyłam kota i chciałam mieć już ! na teraz! dziś ! Kuleczka - właścicielka chciała go za 2 dni przywieść-wymusiłam za jeden, dalej chciałam mieć dziś..weszłam na gumtree i jest! dzwonię, była 21, dziewczyny zapraszają, umowa itp, dziś jeden jutro drugi. Z Milką było podobnie....zobaczyłam, napisałam bez namysłu i zanim się obejrzałam już Milcia była. Czy spontaniczny dom jest dobry ? nie wiem, ja chciałam na już, ale wiem, że zrobiłam wszystko i robię, aby moje szkraby miały dobrze, kosztów nie liczę. Chodzi mi o to, że gdyby wtedy mi ktoś drogę jakimiś wizytami, czekaniem, oknami itp itd to bym pewnie miała koty, ale inne. Ogólnie to ciężka sprawa![]()
-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie i 458 gości