jasia0245 pisze:My też jesteśmy. Przeczytałam wszystko - podziwiam Ciebie i Twoją rodzinkę . Jesteś WIELKA.
Nie, nie , tylko nie wielka, normalna po prostu, chociaż dla niektórych trochę nienormalna, tylko nie wielka. Za

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia0245 pisze:My też jesteśmy. Przeczytałam wszystko - podziwiam Ciebie i Twoją rodzinkę . Jesteś WIELKA.
iwoo1 pisze:Tak się boje o wynik operacji maluszka Gucia. Po zabiegu wygląda gorzej niż przed, widzi też gorzej![]()
Dr. mówi, że to normalne, że trzeba czekać, ale coś mi mówi, że jakoś nie tak powinny wyglądać jego oczka. Nie znam się i może zaczynam popadać w paranoję, jednak muszę dokładnie dowiedzieć się, gdzie w Polsce jest najlepszy okulista, gdyby trzeba była z maluszkiem jednak udać się na konsultację czy leczenie.
Gucio po zabiegu![]()
iwoo1 pisze:Dr. Kostrzewski, ten sam który operował Łezkę.
KITA - RZESZÓW pisze:iwoo1 pisze:Dr. Kostrzewski, ten sam który operował Łezkę.
To bądź spokojna, to naprawdę dobry doktor.Może potrzeba troszeczkę czasu, aby oczka doszły do siebie.
Najważniejsze trzymać się zaleceń doktora. Kiedy kontrola?
fumcia pisze:Iwonko ja rok temu odebrałam bachorm maleńkiego koteczka, powbijali mu igły w oczy,na gałkach miał pełne krwi małe wiszace baloniki .2 wetów i okulista powiedzieli ledwo widzi i widział nie będzie.Kić był okropny latał z szybkościa światła,zderzał się z przedmiotami,szok bałam się ,że to mu to popęka.Leczenie trwało 3 mc, uparliśmy się, leki ,krople itd. Kić widzi jest piekny,ma małe tylko blizny na gałkach.Może potrzeba dużo,dużo czasu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 442 gości