Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam. Też tak miałam, ale okazało się, że po włożeniu w otworki trzeba ten przezroczysty element przesunąć w bok, tylko nie pamiętam, w którą stronę, ale to powinno się poczuć, czy da się przesunąć, czy nie. Teraz nic nie wypada, zabawka bardzo dobrze się trzyma. Może u was jest tak samo, jak było u mnie?fantasia1983 pisze:Podstawowa opcja kosztuje w zooplus 39 zł, niestety jak widać na zdjęciach niebezpodstawne były komentarze użytkowników o dość "niedokładnym" wykonaniu. Dobrze, że także podali pomysł jak wybrnąć z - nazwijmy ją - wady produkcyjnej... chodzi o to. że te niebieskie przezroczyste elementy górne bardzo łatwo się wypinają i przy zabawie kotek je po prostu notorycznie zdejmuje.
Kicorek pisze:Witam. Też tak miałam, ale okazało się, że po włożeniu w otworki trzeba ten przezroczysty element przesunąć w bok, tylko nie pamiętam, w którą stronę, ale to powinno się poczuć, czy da się przesunąć, czy nie. Teraz nic nie wypada, zabawka bardzo dobrze się trzyma. Może u was jest tak samo, jak było u mnie?
Kicorek pisze:No to się ciesze, że działa. Tak przypuszczałam, że to o to chodzi, bo sama się wściekałam na wypadające elementy![]()
Zwłaszcza że wcale nie widać, że coś należałoby z tym zrobić, trzeba to poczuć
Życzę dobrej zabawy ślicznej koteczce
m&s pisze:Szelki + dłuuuga linka i będzie sobie wobodnie wchodzić i wychodzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 91 gości