Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szybki skok na blat kuchenny, ryba w pysk i długa... niestety przy zeskakiwaniu ryba wypadła z małego pysia
Jak to ukradłem rybę? Ja?
Obiadku gdzie jesteś...
Muszę się schować zanim obiadek mnie zauważy
Gdzie kolacja...
Ani mi się śni pozować
Idealny kamuflaż z dywanem
Nie patrz tylko masuj

Danusia pisze:Ależ piękne foty![]()
![]()
![]()
![]()
a Kubuś to taki sam złodziejaszek jak mój Bazyloj też potrafi kraść
.Niedawno tz mnie pyta ,dlaczego mu postawiłam na stole kanapki z samym maslem
![]()
, no i wszystko wiadomo

jak mu się nie da to się sam obsłuzy Danusia pisze:Bazyl raczej chyba smietnikowego życia nie pamięta, byl zbyt malutki jak do nas trafił. Ale on z kolei to musi jeść co godzinę
no i nie ma zmiłuj się
jak mu się nie da to się sam obsłuzy
![]()

AnnAArczyK pisze:U mnie kradnie tylko Pan Kacper, włazi na stół, bierze i nawet nie ucieka...konsumpcja na miejscu...![]()
Dziewczyny tego nie robią, no...czasem Kropka coś skubnie...ale w jej wykonaniu to raczej lekki poczęstunek

), dzisiaj mamie znowu podebrał część skrojonego jajka jak robiła sałatkę.
Ale takie posłane na odległość, bo mam chore gardło, więc nie chciałabym ich zarazić. bozena640 pisze:U mnie nikt nie chce nic kraśćGabi tylko przychodzi na mleczko jak jem płatki na śniadanie
![]()
Przez cały czas się zastanawiam czemu te moje kociaki są takie wielkie jak prawie nic nie jedzą
solarie pisze:Coś te nasze koty chyba niedokarmione się czują, że sobie tak muszą na własną rękę radzić.![]()

Miraclle pisze:Ale Ciocie niecierpliwe![]()
Zanim foty, krótka opowieść.
Dziś została odmrożona ostatnia partia dorsza którego przywiózł nam brat z nad morza. Kubuś od samego ranka czatował na rybęOczywiście wyczuł idealnie moment patroszenia i w sekundę siedział w kuchni.
Po chwili wyczekiwania, niecierpliwienia, barankowania, miauczenia, tańczenia... jego oczom ukazał się widok leżącej bezpańsko ryby na desceSzybki skok na blat kuchenny, ryba w pysk i długa... niestety przy zeskakiwaniu ryba wypadła z małego pysia
![]()
Kubuś nie zastanawiając łap rybę w pysk i długa z prędkością światła do przedpokoju![]()
Miałyśmy z mamą ubaw, popłakałam się ze śmiechu. Moja złodziejska krówka![]()
Foty![]()
Złodziej Kubisław![]()
Jak to ukradłem rybę? Ja?
Obiadku gdzie jesteś...
Muszę się schować zanim obiadek mnie zauważy
![]()
Gdzie kolacja...
Słodki Tofi![]()
Ani mi się śni pozować
Idealny kamuflaż z dywanem
![]()
Nie patrz tylko masuj
przystojniaku

bozena640 pisze:U mnie nikt nie chce nic kraśćGabi tylko przychodzi na mleczko jak jem płatki na śniadanie
![]()
Przez cały czas się zastanawiam czemu te moje kociaki są takie wielkie jak prawie nic nie jedzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 49 gości