Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Ależ piękne foty![]()
![]()
![]()
![]()
a Kubuś to taki sam złodziejaszek jak mój Bazyloj też potrafi kraść
.Niedawno tz mnie pyta ,dlaczego mu postawiłam na stole kanapki z samym maslem
![]()
, no i wszystko wiadomo
Danusia pisze:Bazyl raczej chyba smietnikowego życia nie pamięta, byl zbyt malutki jak do nas trafił. Ale on z kolei to musi jeść co godzinę
no i nie ma zmiłuj się
jak mu się nie da to się sam obsłuzy
![]()
AnnAArczyK pisze:U mnie kradnie tylko Pan Kacper, włazi na stół, bierze i nawet nie ucieka...konsumpcja na miejscu...![]()
Dziewczyny tego nie robią, no...czasem Kropka coś skubnie...ale w jej wykonaniu to raczej lekki poczęstunek
bozena640 pisze:U mnie nikt nie chce nic kraśćGabi tylko przychodzi na mleczko jak jem płatki na śniadanie
![]()
Przez cały czas się zastanawiam czemu te moje kociaki są takie wielkie jak prawie nic nie jedzą
solarie pisze:Coś te nasze koty chyba niedokarmione się czują, że sobie tak muszą na własną rękę radzić.![]()
Miraclle pisze:Ale Ciocie niecierpliwe![]()
Zanim foty, krótka opowieść.
Dziś została odmrożona ostatnia partia dorsza którego przywiózł nam brat z nad morza. Kubuś od samego ranka czatował na rybęOczywiście wyczuł idealnie moment patroszenia i w sekundę siedział w kuchni.
Po chwili wyczekiwania, niecierpliwienia, barankowania, miauczenia, tańczenia... jego oczom ukazał się widok leżącej bezpańsko ryby na desceSzybki skok na blat kuchenny, ryba w pysk i długa... niestety przy zeskakiwaniu ryba wypadła z małego pysia
![]()
Kubuś nie zastanawiając łap rybę w pysk i długa z prędkością światła do przedpokoju![]()
Miałyśmy z mamą ubaw, popłakałam się ze śmiechu. Moja złodziejska krówka![]()
Foty![]()
Złodziej Kubisław![]()
Jak to ukradłem rybę? Ja?
Obiadku gdzie jesteś...
Muszę się schować zanim obiadek mnie zauważy
![]()
Gdzie kolacja...
Słodki Tofi![]()
Ani mi się śni pozować
Idealny kamuflaż z dywanem
![]()
Nie patrz tylko masuj
bozena640 pisze:U mnie nikt nie chce nic kraśćGabi tylko przychodzi na mleczko jak jem płatki na śniadanie
![]()
Przez cały czas się zastanawiam czemu te moje kociaki są takie wielkie jak prawie nic nie jedzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 60 gości