Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
adzi pisze:po cichu podczytywałam przed weekendem o koteczce. jakoś byłam pewna, że da radę....
takich kotów, już raz wyrwanych śmierci (schroniskowej), szkoda najbardziej....
smarti pisze:A Maciuś jest gejem
smarti pisze:...
Miałam ciekawą sytuację ze Skórkami![]()
Skórki jak wiadomo, jako "nieoswajalne" mieszkają już od sierpnia w naszym śmietniku a mój TŻ jest ich Karmicielką![]()
Otóż sąsiedzi którzy jesienią wprowadzili się na przeciwko, w ramach porządków wystawili na pobocze super wypasioną budę po psach.
( Buda ta jest do wzięcia-jest oczywiście używana, ale mega wypasiona i ocieplona- właśnie mam zamiar założyć jej osobny wątek z fotami aby znależć na nią chętnego )
w każdym razie, któregoś dnia usłyszałam sąsiada i poszłam zapytać "czy ta buda to do wzięcia" i wtedy wywiązała się rozmowa o Skórkach.
Już dawno zauważyliśmy że Skórki chetnie u sąsiadów przebywają ale obawiałam się co to za ludzie-czy lubią koty..
No i usłyszałam że;
"to ICH KOTY ",
żę Państwo "też je karmią",
że "są bardzo urokliwe i dobrze wychowane",
nawet "czasem wchodzą do domu ale pogłaskać się nie dają"
i że "absolutnie nie przeszkadzają a przeciwnie-są bardzo mile widziane, lubiane przez rodzinę i gości-(bo takie nienachalne), mają na tarasie i przy garażu kilka swoich posłanek, i "pracują z Panem do póżnej nocy leżąc na dachu przy połaciowym oknie Pana pokoju" a także "pomagały zdawać córce maturę wylegując się na parapecie jej okna"![]()
![]()
wniosek jest jeden - trzeba mieć szczęście w życiu, co![]()
![]()
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 647 gości