Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Bumiś pisze:Dzięki, dziewczyny, będę ćwiczyć na Miśce, jak do tej pory wszystkie trzy dawki w mniejszym lub większym stopniu zmarnowane. Wczoraj było zawijanie w kulkę mielonego mięska, gdzie tam, rozgryzła i jak zaczeęła pluć i wymiatać językiem, znów mi ręce opadły. A Mikunia, myślałam, że przynajmniej ona z głowy bo przedwczoraj ładnie łyknęła przemycone w przysmaku, a wczoraj popatrzyła na tej przysmak, nawet nie wąchnęła, tylko spojrzała na mnie z miną, że drugi raz nie da się nabrać na taki kaprawy specjał. Tylko Buba, której można podać wszystko, jest zdrowa jak rydz.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Bumiś, jak coś jest gorzkie to się nie da, trzeba zmienic lek. Co to za lek?
Moja Mika jest kompletnie nieobsługiwalna - ostatnim sukcesem jest podniesienie jej za przednie łapki - więc o wzięciu na ręce czy kolana i podaniu tabletki do pysia nie ma mowy. Kiedyś dostałam dla niej Synergal bądź Stomorgyl - zawsze mi się mylą, gorzki okrutnie i niestety, następnego dnia musiałam z nia pojechac na zmianę leku.
Ale np bez problemu (choc z czujnym obwąchiwaniem) Mika zjada tabletki na robaki czy zjadała gryzeofulwinę (na grzybicę) - wtedy przerabiałam:
pasztetowa drobiowa, ale najłagodniejsza, zeby nie była zbyt przyprawiona
makrela wędzona (uwaga na ości)
schab w majeranku![]()
pieczona karkówka mojej mamusi (tzn wyrób mojej mamy, nie karkówka)![]()
ale hitem, który sprawdził się najdłuzej to serek kremowy Hochland (taki podłużny z jasnobrążową nalepką) - rewelka, wiele w tym mice przemyciłam
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Bumiś-czekałyśmy na Ciebie i Misiunię z p.Anią i z testem wczoraj![]()
i dziś też Was nie było-czy wszystko wporzo i to mnie się coś pomyliło że macie być w pt?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
za Tekisię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek i 55 gości