Bolutek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kot. Nie dla idiotów!
i pomyśleć,że takie piękne kocisko wyrosło z takiej małej kulki 80g rudy kociak pisze:Ale Boluś wyrósł![]()
![]()
![]()
![]()
i pomyśleć,że takie piękne kocisko wyrosło z takiej małej kulki 80g
jak będziesz już z kotami to wyściskaj Bolusia ode mnie
Dbaj o Siebie bo,koteczki nie będą miały z Ciebie pociechy jak przyjedziesz wreszcie do domu i padniesz ze zmęczenia.A o Gażdzie to już nie wspomnę 

. Mój ulubiony blog... Aniada pisze:Na dokładkę jestem bibliotekarą![]()
kotkins pisze:I widzisz Aniado- zawsze jak zamykaja się drzwi to się jakieś okienko otwiera...
Dobrze,że tak jest...
Nie jestem mściwa,ale mam nadzieję,że ta biblioteka, w której miałaś pracować będzie długo szukała kogoś na miejsce "wiecznej emerytki", co to na emkę iść nie chciała:)
Będzie dobrze, należy Ci się -wszak dobry z Ciebie człowiek...!!!
Bolkowa pisze:Aniada pisze:Na dokładkę jestem bibliotekarą![]()
I tego ci zazdroszęGdybym jeszcze raz miała zawód wybierać to chciałabym być bibliotekarką właśnie, oczywiście w duuużej, dobrze zaopatrzonej bibliotece.
Cieszę się, że Ci się poukładało, a za scalenie Mirmiłkowa w jednym miejscu trzymam kciuki
Bolkowa pisze:Aniada pisze:Na dokładkę jestem bibliotekarą![]()
I tego ci zazdroszęGdybym jeszcze raz miała zawód wybierać to chciałabym być bibliotekarką właśnie, oczywiście w duuużej, dobrze zaopatrzonej bibliotece.
Cieszę się, że Ci się poukładało, a za scalenie Mirmiłkowa w jednym miejscu trzymam kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości