TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 19, 2012 23:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Tak, z Emi tez tak było. Przytuliłam na pożegnanie i wiedziałam , że już jej więcej nie zobaczę, choć świadomie tego do siebie nie przyjmowam :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sie 20, 2012 0:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Oczywiście, że to się wie. Jeśli nie ignoruje się intuicji, to wie się to nawet sporo wcześniej.
Niektórzy nazywają to pesymizmem, ale jak dla mnie to realizm.
To się po prostu wie...
Ehhh :(
Nie na mnie jeszcze taki temat
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 20, 2012 9:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Bry dzień! :mrgreen: :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon sie 20, 2012 10:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

ja takie cos do niedawna czulam tylko w przypadku zwierzat, nigdy w przypadku ludzi... dopoki widziac sie z moim ukochanym Dziadkiem pewnego wieczoru tego nie poczulam... Kiedy mu mowilam: "dobranoc, dziadku" (bylo juz ok.20-21 o tej porze zwykli z babcia chodzic spac) cos mi w srodku wyraznie powiedzialo: "nie dobranoc, tylko zegnaj..." :crying: Wiedzialam, ze ma juz swoje lata i jest bardzo powaznie chory, ale zawszcze czlowiek nawet w tak oczywistej sytuacji stara sie takowa mysl od siebie odgonic, wiec niemal na sile tak zrobilam... Dziadek zmarl 2 dni pozniej, rano...:crying:
Kiedy go widzialam po raz ostatni zywego, to byl poniedzialek-pamietam jak dzis... nie potrafie wytlumaczyc, skad to silne przeczucie i ta 100% pewnosc, ze widzimy sie ostatni raz.... :crying: Zmarl w srode rano... :crying:
Nigdy wczesniej ani pozniej nie powtorzylo sie nic podobnego w stosunku do ludzi, nawet z najblizszego mi otoczenia.

tak wiec cieszmy sie kazda chwila, nawet najdrobniejsza chwila, by potem nie pluc sobie w twarz, ze za malo czasu sie poswiecilo kochanej osobie, kochanemu zwierzakowi...
A najlepszym przykladem wsrod Tyskich Mruczkow, jak mozna sie znakomicie cieszyc zyciem, cieszyc sie ogromnie chwila-jest Matyldzia :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sie 20, 2012 20:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Jak tam Mrusie?? :lol: Justyś Was poczęstowała mięskiem? :lol:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon sie 20, 2012 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Caragh pisze:Jak tam Mrusie?? :lol: Justyś Was poczęstowała mięskiem? :lol:

I jak Marcelek?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto sie 21, 2012 16:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

a Karolek bardzo wkurzona była?

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Śro sie 22, 2012 13:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justyś ma zepsuty komp, w związku z czym nie wie kiedy wróci :(

Póki co, przesłała mi mmsem to oto kocie cudeńko:

Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sie 22, 2012 13:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

I jeszcze krótkie info o futrzastych:

Króliczek Fado, ok, 1,5 roku, szuka domku wychodzącego, klatki bardzo nie lubi.
Obrazek

Szłapek w poniedziałek dostał Zylexis. Powtórka bedzie, jak pani wet wróci z urlopu.
Majeczka dostała steryd na plazmocytarne zapalenie dziąseł, Matyldzia też, bo wciąż rzęzi, ale zaczęła jeść :)
Marcelek - stan stabilny :) Je. Mało bo mało, ale je :ok:
W piątek do weta wybierają się:
Kacperek - szczepienie i kontrola
Karolek - chyba będzie miał obcięcie ząbków

Był telefon w sprawie Laryski. Państwo sensowni, mieszkają w Tychach, w sobotę odwiedzą Laryskę i Justę :ok: Trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:

edit: poprawiłam błąd. Szłapek oczywiście dostał Zylexis
Ostatnio edytowano Śro sie 22, 2012 16:49 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sie 22, 2012 16:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

No to jeszcze trochę Bartusia:

Tak się bawię :)

Obrazek

Tak się czaję na zdobycz :D
Obrazek

A tak biegam z prędkością światła ;)
Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sie 22, 2012 16:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

No to za domek dla Laryski,za Justynę i cały zwierzyniec :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: oraz za reanimację komputera :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro sie 22, 2012 19:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ok: :ok: :ok: za całokształt
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sie 22, 2012 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

podobno to problem z klawiatura a nowa to koszt ok.150 zl 8O 8O 8O 8O klawiatura taka jak do stacjonarnego komputera tez by mogla byc, da sie podlaczyc, jest to koszt nawet 10x nizszy, ale nie ma na to miejsca... :roll:

Za Laryske :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: oby sie udalo :)

Przekazalam dzis Tyskim Mruczkom zabawki, ktore przeslala mi cioteczka jasdor. To chyba dla Matyldzi na pocieszenie za zajecie ostatniego miejsca w konkursie na miss i mistera miau w edycji dla przewlekle chorych kotow. Musze powiedziec, ze wykonanie jest tak znakomite, tak dokladne, tak staranne, ze mi az slow brak :1luvu: A sam pomysl na takie zabawki jest wiecej niz genialny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Matyldzia ma dzis gorszy dzien (tak duszno jest niemilosiernie, ze sie nie dziwie, bo i ze mnie sie leje pot ciurkiem :roll: ) wiec nie jest zainteresowana tymi zabawkami na razie, natomiast koci TurboDymoMen - Bartus... ZWARIOWAL NA ICH PUNKCIE!! :ryk: :ryk: Ale to bylo do przewidzenia, znajac to slodkie tornado w kocim futerku, tego wlasnie sie spodziewalam :1luvu:

Proszono mnie o przekazanie cioci jasdor mega wielkich podziekowan od Justy i jej futrzakow, ale zwykle "dziekuje" to zdecydowanie za malo za takie cuda, ktore ciotka robi :1luvu:
Dorota, jestes naprawde kochana, Mrusie przesylaja najslodsze buziaki dla Ciebie za serce wlozone w stworzenie tych zabawek :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 23, 2012 8:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw sie 23, 2012 8:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Moniś :1luvu: przekaż Justi ode mnie moc pozdrowień i kciuków,ja kiedyś miałam do niej fona,ale po różnych przebojach z fonami potraciłam większość numerów,min i jej ,więc przekaż jej od mnie tak

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]