A propos fotela - kiedyś nawet notkę naopisałam o fotelowych bitwach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Opowieść o kuchni w pomidorach jest super![]()
![]()
![]()
kussad pisze: Może wystarczy że poprzedni opiekunowie poruszali się wolniej - np. Choco czyli nasza suka boi się wszystkich szybkich i gwałtownych ruchów niezależnie od wzrostu człowieka. Teraz TZ częściej razem z nią odwiedza matkę w mocno zaawansowanym wieku - porusza się bardzo powoli i tylko troszkę - suka chodzi u niej po domu z podniesionym ogonem i ośmiela się podejść, suka, której prawie nikt obcy w ciągu 7 lat nie dał rady pogłaskać chociaż smakołyki z obcych rąk kilka razy się zdarzyło zjeść...
Hipcia pisze:jak pisałam to w obecności kociczki poruszamy si w trybie slow motion, ale jej wystarczy widok stojącego człowieka by wpaść w panikę.
Hipcia pisze:Biedaczkę czeka jeszcze jeden szok - odkurzacz.
Póki co zaoszczedziliśmy kotom tego doświadczenia, ale już czas najwyższy bo futro ściele się gęsto.
Hipcia pisze:Ja mam grzebień podobny do tego (...)
Hipcia pisze:Jeszcze jedno pytanie. Możecie się śmiać jeżeli jest głupie, ale kota się czesze z włosem czy też pod włos ?
Hipcia pisze:Bety się nie kołtuni , przynajmniej dotychczas.
Hipcia pisze:Barni wylizuje pysio Bety i obgryza jej wibrysy i to zarowno te po bokach jak i te nad oczami.
I co z tym fantem zrobić ? Czy ktoremuś z nich może to zaszkodzić ?
Hipcia pisze:[...]Widać, ze cieszy je duża przestrzeń jaką nagle zyskały. Szczególnie upodobały sobie gonitwy dookoła poprzez dwa pokoje i przedpokój, dawno temu moje dzieci tak jeździły sobie na rowerkach. Najsmieszniejsze jest że każde z pomieszczeń ma inną nawierzchnię i jak z wykładziny dywanowej w salonie wpadają na panele pokoju dzieci to żadne ABSy nie dzialają [...].
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości