Fundacja KOTIKOWO. Gdańsk. Potrzebujemy pomocy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 18, 2012 7:23 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kto się przyjrzy, zobaczy fragmenty Gwiazdeczki i Ogonka, którzy musieli sprawdzić, czy nie daję małemu czegoś smaczniejszego niż im.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro lip 18, 2012 8:37 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Jaki maleńtas ...
Fragmenty są - widać podglądaczy :lol:
Widać też, że u Was dziś słońce rano... :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro lip 18, 2012 9:38 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Fajne kociambry :)
Za łapankę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 18, 2012 10:53 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Jak duże są dzieci Grzywki, mogą zostać same na czas sterylki ?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro lip 18, 2012 11:48 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Dzieci Grzywki są już samodzielne, już sobie poradzą.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw lip 19, 2012 20:38 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Proszę, podrzucajcie malucha: viewtopic.php?f=1&t=144284
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt lip 20, 2012 9:41 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Uwaga, uwaga!!! Będę się chwalić swoimi Jeżami :) Sid był wczoraj na kolejnym zastrzyku przeciw grzybicy i było o niebo lepiej niż ostatnim razem. Nawet dał mi się włożyć do transportera :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Pt lip 20, 2012 9:47 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Obrazek

Tak wyglądała moja Firka jak ją złapałam. Firka zostaje już u mnie i nie szukam jej domu. Jest najlepszym kotem na świecie, bardzo za nami tęskni, czeka jak pies i słucha się jak pies :)

Obrazek

A tak wygląda teraz - wspólnie z jeżem paczą :)
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Pt lip 20, 2012 10:09 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Śliczne towarzystwo :1luvu:

Fanszeta

Post » Pt lip 20, 2012 10:13 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Ale cudne kociaste :P

Erin

Post » Pon lip 23, 2012 7:40 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Wczoraj Ashley zaczął wymiotować i nie chciał się bawić z Melą. Wet nie stwierdził nic odbiegającego od normy, ale mały dostał antybiotyk. W niedzielę karmiłam go na siłę piersią z kurczaka z marchewką i poiłam specjalnym mlekiem dla kociąt strzykawką. Troszkę nabrał humorku. Ale strasznie się o niego martwie, bo jest dużo chudszy i mniejszy od Meli. Robi też rzadsze kupki.

Fanszeta

Post » Pon lip 23, 2012 9:45 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Kochany maluszek :( Dużo zdrówka życzę :ok:
Jakiś probiotyk może do tego antybiotyku dołączyć?
Ja kiedyś kupowałam w lecznicy fatrogarminę.

Erin

Post » Wto lip 24, 2012 9:28 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Ashley, Mela ... coś mi pachnie "Przeminęło z wiatrem"...??
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto lip 24, 2012 9:50 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Astaroth86 pisze:Ashley, Mela ... coś mi pachnie "Przeminęło z wiatrem"...??

No przecież - już pisałam, że pewnie kolejna parka to będzie Scarlett i Rhett :wink:

Erin

Post » Wto lip 24, 2012 12:52 Re: Fundacja KOTIKOWO. Potrzebna pomoc w szczepieniu maluch

Następnej parki nie będzie, mam nadzieję :mrgreen: Z tą mam dość kłopotu. Z Ashleyem byłam w niedzielę u weta, bo było małe rzyganko i nieładne kupy. Dostał antybiotyk, w niedzielę w zastrzyku, wczoraj w tabletce. Po tabletce wypił wiadro wody i wszystko ślicznie zwrócił. Zrobił sobie płukanie żołądka. Potem wyraźnie lepiej się poczuł i bawił się z Melą. W nocy spałam z nimi i rano przywitało mnie donośne chrupanie... To Ashley jadł na śniadanko gastro intestinal od weta. Do pracy poszłam troszkę weselsza. A jak chcecie się dowiedzieć, co jeszcze zdarzyło się wczoraj, musicie zajrzeć na wątek Antosia :D

Fanszeta

[poprzednia][następna]