Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Moi rodzice są na wakacjach w Grecji z Sky Club, planowy powrót z dwutygodniowego pobytu w piątek.
Trzymajcie kciuki aby ich zabrali w tej małej wysepki.
Na szczęście moi rodzice - roczniki przed wojenne - powiedzieli nie z takich opresji wychodziliśmy, czyli są pozytywnie nastawieni do całej sytuacji nie panikują.
Stara narzuta na łóżku w sypialni nie pasuje do nowego wystroju.
Trzeba będzie pomyśleć o zmianie.
I stare drzwi wewnętrzne, przymierzamy się do ich wymiany od dłuższego czasu.
Mamy tylko z tym problem, w całym mieszkaniu, oprócz wc i łazienki mamy deski sosnowe. Co spowodowało podniesienie mieszkania o 10 cm, czyli mamy drzwi wysokości około 195 cm zamiast standardowych. W tych nowych nie mam możliwości przycięcia aż takiej ilość, gdyż po 3- 4 cm są puste. Chyba jednak trzeba będzie zrobić 5 par - na szczęście w kuchni i w dużym pokoju nie mam drzwi - u stolarza.
Hannah12 pisze:Mośka, ja ostatni remont miałam 6 lat temu, dokładnie w dzień kiedy wszystko poukładałam i siadłam z drinkiem w dłoni, zadzwoniła Gosia, że matka porzuciła jednego 2-3 dniowego malucha i tak nastała era Hakera.
Co do rodziców, to na razie u nich wszystko ok., nikt ich z hotelu nie wyrzuca, rezydent jest cały czas dostępny i jutro planowo wracają do kraju. Pierwszy raz pojechali z Traidą, a jeżdżą bardzo dużo, bo co najmniej 2-3 razy do roku.
Ciociu zmiany nie zaakceptowane, nie mogę dostać się na swoja szafę.
Ale cała noc spałem z Dużą i nawet ja po swojemu wymyłem![]()
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 422 gości