Dzisiaj wołałam koleżankę zza biurka, żeby przyszła obejrzeć Bazylka z Alusią i resztą dorosłych kociastych

Zuziu my też świętujemy pięciolecie

Pozdrawiamy najmocniej

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pisiokot pisze:
Zuziu my też świętujemy pięciolecie. 1 czerwca 2007 r. pojawił się u nas Dropsik, kolega Alusi z tego samego boksu
.
Pozdrawiamy najmocniej
pisiokot pisze:Boska kocina, no przesłodki jest![]()
![]()
![]()
Dzisiaj wołałam koleżankę zza biurka, żeby przyszła obejrzeć Bazylka z Alusią i resztą dorosłych kociastych. Piałyśmy obie z zachwytu
.
Marzenia11 pisze:czyli tak jak pisałam na początku - to może być kalici - skontaktuj się z Gibutkowa.
joshua_ada pisze:Marzenia11 pisze:czyli tak jak pisałam na początku - to może być kalici - skontaktuj się z Gibutkowa.
Gibutkowa to wet?
Marzenia11 pisze:joshua_ada pisze:Marzenia11 pisze:czyli tak jak pisałam na początku - to może być kalici - skontaktuj się z Gibutkowa.
Gibutkowa to wet?
Nie. Ale miała mocne doświadczenia z kalici - zaczęło sie od kulawizny tak po prostu, niespodziewanie i bez przyczyny, kociak radosny itp. a skończyło się śmiercią kociaka.
Tak samo Gibutkowa nie jest wetem jak i Ty, ja, ewexoxo, Goyka i wszyscy piszący w wątku.
joshua_ada pisze:Marzenia11 pisze:joshua_ada pisze:Marzenia11 pisze:czyli tak jak pisałam na początku - to może być kalici - skontaktuj się z Gibutkowa.
Gibutkowa to wet?
Nie. Ale miała mocne doświadczenia z kalici - zaczęło sie od kulawizny tak po prostu, niespodziewanie i bez przyczyny, kociak radosny itp. a skończyło się śmiercią kociaka.
Tak samo Gibutkowa nie jest wetem jak i Ty, ja, ewexoxo, Goyka i wszyscy piszący w wątku.
Czytaj uważnie, zdjęcia rtg konsultował wet - nie ja. Gibutkowa leczyła sama czy też u weta?
joshua_ada pisze:Marzenia11 pisze:czyli tak jak pisałam na początku - to może być kalici - skontaktuj się z Gibutkowa.
Gibutkowa to wet?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości