czytałaś co Megana napisała na swoim wątku o Tobie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:cześć Bożenkoznowu się szlajasz po obcych wontach...
![]()
czytałaś co Megana napisała na swoim wątku o Tobieniejedna z nas zazdraszcza Ci tej energii w działaniu
dużo Cię słuchałam na spotkaniu bo mówiłaś bardzo interesujące rzeczy, zresztą po to takie spotkanie się organizuje aby się wreszcie wygadać
bardzo się cieszę, że wreszcie mogłam Cię poznać...
![]()
EVA2406 pisze:Dziewczyny nie dołujcie się, bo co ja mam powiedzieć......
BOZENAZWISNIEWA pisze:puszatek pisze:cześć Bożenkoznowu się szlajasz po obcych wontach...
![]()
czytałaś co Megana napisała na swoim wątku o Tobieniejedna z nas zazdraszcza Ci tej energii w działaniu
dużo Cię słuchałam na spotkaniu bo mówiłaś bardzo interesujące rzeczy, zresztą po to takie spotkanie się organizuje aby się wreszcie wygadać
bardzo się cieszę, że wreszcie mogłam Cię poznać...
![]()
puszatku,tez się ciesze ,że Was poznałam,choć nie zawsze gadam![]()
kamari pisze:Bożenko, super, że się wreszcie wyrwałaś z domu. Na następne spotkanie jedziemy razem i JA ci powiem, gdzie, kiedy i jakA ty po prostu pojedziesz
![]()
![]()
![]()
Świetne dziewczyny, prawda?
BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:Bożenko, super, że się wreszcie wyrwałaś z domu. Na następne spotkanie jedziemy razem i JA ci powiem, gdzie, kiedy i jakA ty po prostu pojedziesz
![]()
![]()
![]()
Świetne dziewczyny, prawda?
no jasne,że fajowe babki![]()
mnie to szlag trafi tu;
viewtopic.php?f=1&t=142605
diagnoza:białaczka potwierdzona pcr...koty zostana wypuszcone na wolnosc,bo nie maja serca ich zamordowac teraz...(tzn humanitarnie uśpić).Koty głodzone,bite ,kopane(info z watku)maja białaczke i "cudowna przyszłosc" przed sobą
Chyba musze sobie zrobic wlne od MIAU,bo sama się tylko denerwuję jak czytam takie wątki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], sherab i 690 gości