Tylko skąd takiego kogoś wziąć?
Jestem za, cokolwiek postanowicie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa JANCZUK pisze:Przepraszam, że jeszcze raz pytam, ale ciągle nie mogę wysyłać zdjęć.
Zarejestrowałam się na ImageSchack i dalej nic z tego.
Proszę o rady.
meggi 2 pisze:Moje 10zł będzie dziś na koncie. Kiedyś było zadane pytanie, żeby się wypowiedzieć co do pomocy , komu ją przyznawać ze względu na małe finannse. Jeżeli moge to jestem za wspomaganiem osoby prywatne, a nie fundacje.
Głosuje za pomocą dla martki może całej uzbieranej kwoty, tam dużo kotków czeka na pomoc.
_bubu_ pisze:Witaj
Piszę ponieważ mamy ślepaczka w potrzebie. Jakby była jakaś opcja pomocy to uśmiecham się w imieniu koteczka szeroko
Ziutek to jeden z czwórki rodzeństwa, które chorowały na koci katar. Dwa kocurki udało się całkiem wyleczyć , jeden Fistaszek niedowidzi , natomiast Ziutek niestety musiał przejść operację usunięcia oczka. Oprócz wrzodu, w oczku było wysokie ciśnienie. A na koniec doszedł uraz mechaniczny - wynik zabawy z rodzeństwemOczko krwawiło i natychmiast musiał pojechać na operację. Poniżej zdjęcia po zabiegu:
pozdrawiam!
ewexoxo pisze:komu i gdzie można wpłacić przynajmniej te parę złociszy?proszę o pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 146 gości