Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ssb pisze:żyją.
muszę dokupić antybiotyku bo już 2 tabletki zmarnowane.
Szylkretka boi się / chowa (przy mnie nie jadła i nie piła, mam nadzieję że sobie radzi).
Cz-b przebojowa i miziasta.
Były odrobaczane ?
żyją.
muszę dokupić antybiotyku bo już 2 tabletki zmarnowane.
Szylkretka boi się / chowa (przy mnie nie jadła i nie piła, mam nadzieję że sobie radzi).
Cz-b przebojowa i miziasta.
Były odrobaczane ?
jak to dobrze!!!inusia00111 pisze:zapomniałam napisać. ;P
Czarno biała kotka, ta co miała te 6 małych, których los się dobrze nie potoczył... Dziś została wysterylizowana, jej zabieg został opłacony przez miasto.
inusia00111 pisze:zapomniałam napisać. ;P
Czarno biała kotka, ta co miała te 6 małych, których los się dobrze nie potoczył... Dziś została wysterylizowana, jej zabieg został opłacony przez miasto.
turkusowa pisze:jak to dobrze!!!inusia00111 pisze:zapomniałam napisać. ;P
Czarno biała kotka, ta co miała te 6 małych, których los się dobrze nie potoczył... Dziś została wysterylizowana, jej zabieg został opłacony przez miasto.![]()
![]()
a gdzie Kotka teraz jest? ile jeszcze zostało?
inusia00111 pisze:oo super by było ^^ Masz na myśli kociaki od tego pana? Dziś mają ok. 1 miesiącaWięc za miesiąc już by kociak był w pełni gotowy do opuszczenia mamusi.
maria_z pisze:inusia00111 pisze:oo super by było ^^ Masz na myśli kociaki od tego pana? Dziś mają ok. 1 miesiącaWięc za miesiąc już by kociak był w pełni gotowy do opuszczenia mamusi.
Sprawdź, czy jest kocurek, a ja postaram się dogadać sprawę, żeby ci ludzie nie wzięli innego kociaka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości