Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Biedna kicia..
I mam nadzieję, że tym 'znikniętym ' nie stała sie krzywda![]()
Stówa Ci stuknęła .
kaja555 pisze:u mnie też niektóre wykastrowane sobie gdzieś idą, albo wracają do swojego gospodarstwa/rejonu
nie ma co zakładać, że od razu nie żyją, bo jednego kocura po kastracji zobaczyłam dopiero równo rok póżniej, miał się świetnie
CatAngel pisze:Niestety sterylki nie będzie. Kotka ma zapalanie płuc oraz problemy z krtanią (która jest już prawie wyleczona, trzeci dzień nie je i nie pije). Kotka jest codziennie jest u weta na zastrzykach i kroplówkach. Wet mówi że będzie wszystko okbo problemy z płucami to początkowe stadium - które da się wyleczyć. Oby ...
Zamiast kotki pojedzie ten oto kocur na kastrację
jasia0245 pisze:CatAngel pisze:Niestety sterylki nie będzie. Kotka ma zapalanie płuc oraz problemy z krtanią (która jest już prawie wyleczona, trzeci dzień nie je i nie pije). Kotka jest codziennie jest u weta na zastrzykach i kroplówkach. Wet mówi że będzie wszystko okbo problemy z płucami to początkowe stadium - które da się wyleczyć. Oby ...
Zamiast kotki pojedzie ten oto kocur na kastrację
Faktycznie kocurek jest śliczny.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, misiulka, puszatek, Silverblue i 64 gości