[quote="hanna1"]
SIMBA i STRZAŁKASimba nie był dzisiaj operowany, za wysoka gorączka, jeśli w środę rano jego temp. nie przekroczy 40 stopni, będzie operacja. Dam znać oczywiście
PODZIĘKOWANIAKochani !!!!!!!!!!!!!
ogromnie Wam znowu dziękuję, wszystkim za wszystko, za wsparcie, słowa, zaangażowanie, przelewy na Fundację Animalia (
http://www.fdz-animalia.pl) i przelewy, które właśnie do mnie dotarły.
Spodziewam się, że Animalia także opublikuje podziękowania osobom, które wspomogły konto Fundacji.
Kochani,
ja swoje konto podałam jedynie mojej przyjaciółce i kilku bliskim znajomym, ale widać poczta pantoflowa działa

i pomimo szybkiego apelu, by jednak kierować środki na Animalię z hasłem "SIMBA", trafiły do mnie dzisiaj poniższe przelewy.
Ogromnie jestem także wdzięczna Fundacji dla Zwierząt Animalia, która zgodziła się leczyć Simbusia (Strzałkę zresztą też).
W związku z tym, ja oczywiście odetchnęłam, bo ciężko było mi to ogarnąć finansowo już na początku, właściwie, bez pomocy Was nie wiem, co by było!!!!!!!!!!!!
Ogromnie dziękuję za Wasze serce, to dla mnie bardzo ważne w tych ciężkich i smutnych dniach (ja to b. ciężko znoszę, patrząc na jego cierpienie i mając cały czas przed oczami, jak zbierałam go z ulicy płaczącego, bezradnego i przerażonego).
Ważne to dla mnie, by nie utracić wiary w ludzi, wiem, że poza takimi przypadkami jak kobieta, która go potrąciła i odłożyła jak przedmiot pod drzewo, pomimo widocznych oznak życia, są ludzie, którzy jak WY mają wielkie serce.
Dzisiejsze wpływy to:- grupa osób - pracowników Banku Zachodniego WBK w Poznaniu - 200 PLN
- Kinga Ż. F. Poznań - 50 PLN
- Joanna P. Poznań - 75 PLN
- Maja Cz. Poznań - 25
W poprzednich postach nie wymieniłam jeszcze sklepu zoologicznego (
http://www.wojciechprzybylski.pl) z Poznania i Swarzędza, który podarował mi podkłady, niezbędne w opiece nad cewnikowanym Simbą.
Ogromnie dziękuję za Wasze serce!!!!!
Ponieważ, jak pisałam, Animalia przejęła finansowanie leczenia, proszę Was o wskazówki, jak postąpić z Waszym darem:
- czy środki zwrócić na Wasze konto?
- czy dokonać przelewu środków na Animalię
- czy przeznaczyć środki na zakup karmy dla kotów wolno żyjących, które codziennie karmię i przedstawić rachunki zakupu.
Codziennie opiekuję się ca 22 kotami wolnożyjącymi, z tego grona pochodzi kocurek Strzałka, który szczęśliwie jest już po operacji.
- ?
DO usłyszenia jutro
ania