Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 17:03 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

iwona66, Ciebie też było miło poznać :) . Zapraszamy na kolejną wizytę :piwa:
Alex znalazł nową miejscówkę do spania :ok: i albo chrapie miedzy nami na swojej ulubionej poduszce, albo wspina się wysoko po wszystkich poduszkach jakie są na łóżku (7) i chrapie nam nad głowami :ryk: Dobrze, że mamy twardy sen :ok:
Niestety, gdzieś ok 4 nad ranem zaczyna się intensywne miałczenie i dopominanie się o poranną porcje miziadeł :ryk:
I nowi rodzice tylko kopią się po kostkach, szepcząc ... "dzisiaj twoja kolej" :ryk:
W każdym razie kochamy go bardzo, więc osoby które trzymały kciuki o szczęśliwy dom dla Alexa mogą je już swobodnie rozluźnić :ok:
Jest wypieszczony, nakarmiony, wybawiony i bardzo, bardzo mocno kochany :kotek:

miziunia

Od: Pt lut 10, 2012 22:23

Post » Wto lut 14, 2012 8:42 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

o matko... jak mi dobrze! hahahahaaaaaa ! cudownie! Alex!!!! ciocia Mamrot tuli do serca.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto lut 14, 2012 9:41 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

miziunia pisze:Witamy wszystkich bardzo serdecznie. Jesteśmy nowymi opiekunami Alexa :kotek:
Dla wszystkich zainteresowanych jego dalszym losem, poniżej umieszczamy zdjęcia naszego ukochanego koteczka

:1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S.
Oczywiście, Alex całuje mocno Panią Helenę! :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto lut 14, 2012 12:26 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

miziunia pisze:W każdym razie kochamy go bardzo, więc osoby które trzymały kciuki o szczęśliwy dom dla Alexa mogą je już swobodnie rozluźnić :ok:

Jak dobrze, że można już przestać trzymać kciuki. Bo ciężko coś robić, jak się ma cały czas zaciśnięte pięści :ryk:
Alex, szczęściarzu, trafiłeś na wspaniałych dużych i wreszcie masz swój wymarzony dom. Daj im czasem trochę pospać :wink: , oni już Ci nie uciekną.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto lut 14, 2012 22:47 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

miziunia pisze:...
W każdym razie kochamy go bardzo, więc osoby które trzymały kciuki o szczęśliwy dom dla Alexa mogą je już swobodnie rozluźnić :ok:

Witajcie kochani. :1luvu: Alex szczęściarzu. :1luvu:
Wszystkie wieści o naszym Alexie mile widziane. Fotki również. :D

A z moją skrzynką rzeczywiście coś się stało, bo od 01,02 nie dostaję żadnych wiadomości. :?:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro lut 15, 2012 10:23 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

kotika pisze:A z moją skrzynką rzeczywiście coś się stało, bo od 01,02 nie dostaję żadnych wiadomości. :?:

W wiadomości zwrotnej, otrzymujemy informację że skrzynka jest przepełniona.

miziunia

Post » Nie lut 26, 2012 16:49 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Miziaki dla Aleksa i pozdrowienia dla Duzych :kotek: :1luvu:
Moze mozna prosic o wiesci o Aleksie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Serdecznie pozdrawiam ciotka podczytywaczka :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt mar 09, 2012 12:39 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Witamy ciocie:)
Wieści od Aleksa :1luvu:
Aleks jest najukochańszym kotem na świecie.
Żyjemy jak rodzina z amerykańskiego obrazka: mama, tata i synek (nawet w żartach tak się do siebie zwracamy :kotek: )
Aleks czuje się już bardzo swobodnie, w czasie snu przybiera rozkoszne pozycje, a my tylko zdjęcia pstrykamy. W weekend jak znajdziemy trochę czasu to pozgrywamy fotki i powrzucamy :kotek:
Niestety z tej całej miłości chyba za bardzo go rozpieściliśmy i Aleks wchodzi nam na głowy. Dosłownie!! :kotek:
np. śpi na naszych twarzach 8)
ale jest to tak urocze, że tylko pogłębia naszą miłość.
Ostatnio zaczął zwiedzać wyższe kondygnacje w pokoju, już nie ma problemu z wskoczeniem na krzesło, biurko, komputer, głośniki itp.
W sumie tylko parapet został mu do podbicia :1luvu:
Ale popracujemy i nad tym :ok:
Upodobał sobie zabawy grzechoczącymi piłeczkami z piórkami, z którymi szaleje godzinami :wink:
Zgubił ich już kilkanaście :kotek:
Niestety kotki się nie dogadały jeszcze. Nadal Klakier fuczy na Aleksa i boimy się, że już tak zostanie :cry:
Pozdrawiamy Wszystkich Bardzo Serdecznie :kotek:

miziunia

Post » Pt mar 09, 2012 14:09 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Kochany Alex, jak dobrze, że znalazł taki wspaniały domek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Sob mar 10, 2012 15:14 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Teraz to każdy będzie Wam zazdraszczał takiego kota :mrgreen:
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Nie mar 11, 2012 9:51 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Jak cudownie czytać takie wiadomości! Miziunia, jesteście wspaniali :1luvu:

A o foty bendziem siem dopraszać!
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Nie mar 11, 2012 16:02 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Alex pozdrawiam cię przytulaku kochany i twoją nową rodzinkę także. :1luvu:

Na zdjęcia oczywiście czekamy i na to aby Klakier polubiła swego towarzysza. :D
Obrazek

kotika

Post » Śro mar 14, 2012 2:39 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

W oczekiwaniu na fotki od rodzinki Alexa, prezentuję tę zrobioną jeszcze u mnie,
przed samym odjazdem.

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Śro mar 14, 2012 7:26 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

czekamy na fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu: miód na uszy :D

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Śro mar 14, 2012 9:41 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

fotek fotek fotek !!! :ryk:

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

[poprzednia][następna]