Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Czw lut 09, 2012 20:21 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

joarkadia pisze:Karinka zdrowa jak rybka, żabka i muchomorek w jednym (tak ją nazywam :wink: ). Operacja nie jest konieczna. Według neurologa i neurochirurga rozwiija się prawie książkowo, a drobne opóźnienia wynikają z jej wcze.śniactwa i mają szansę na całkowite wyrownanie się...
Kamień z serca mi spadł...
A w niedzielę chrzciny panienki :strach:

Ale sie cieszę - SUPER :!: :!: :!: :dance: . A tamtej lekarce to bym takie bęcki gromy i wogóle pomiotło w kieszeń nalała :evil:

AYO pisze::arrow: viewtopic.php?p=8010908#p8010908 :twisted:

I mam propozycję dla Szefowej, żeby powyższy przepis lub link do niego umieściła w pakiecie startowym Paktu Obrazek

AYO...czytasz mi w myślach normalnie :ok: :mrgreen:

solangelica pisze:.

Jutro jade zlozyc kolejne cv, a potem wracam do domu i zajmuje klopsztange. Bedziemy klupac kepich od sonsiada :twisted: :mrgreen: oj bedzie sie dzialo :D

WTF 8O 8O 8O Sol...ty lubisz gnębić tą gwarą..oj lubisz!

A ja dziś miałam "dzień dla siebie". U kumpeli zrobiłam sobie włoski z gratisowym boskim masażem głowy i super regeneracją bo się panie fryzjerki zleciały i jak czarochy źle ględziły nad jakością mego puchu marnego...wiem, wiem, męczę je okrutnie to i kiepsko wyglądają ale za to mam teraz zupełnie inny odcień balayage tzn inny odcień blondu i udało się nie skrócić radykalnie ufff - dodatkowo pomalowała mi paznokcie (uczy się a na kimś ćwiczyć musi nie :wink: ). Miały być fuksjowo-bordowe a tu kurde w domu patrzę - krwista czerwień jak nic 8O . Nie lubię czerwieni ale przeżyję...w końcu gratis ją dostałam a jak dają to bierz - jak bija to uciekaj nie?

Jak się skontaktować z naszą siostra skarbniczką? Ktoś już to robił w sprawie kasy dla Ani Rylskiej :?:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lut 09, 2012 20:29 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Ech już mi wróciły wszystkie kilogramy, które zgubiłam w wyniku stresu :? Także od nowa: Dieta ŻP i fitness.

Asia ja też ostatnio dbam o siebie, a dokładnie o włosy 8) Kupiłam olej do włosów, szampon Babydream dla niemowląt i stosuję. Zobaczymy jak zareagują te moje kłaki :roll:

Edit: a czy ktoś kontaktował się już ze zwyciężczynią, żeby ustalić w jakiej formie chce otrzymać wygraną? Przelew, karma, opłacenie weta?

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw lut 09, 2012 20:35 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Dzyśka ja kupiłam ostatnio ...no z 1,5 miecha temu maseczkę z olejkiem arganowym z Kallosa - pięknie pachnie, niedroga a litr pojemności starczy na długo. Podobno mleczna maska z Kallosa też jest super. No i źrę Belisse choć jeszcze nie wiem czy to coś pomaga...

Asia_Siunia

Post » Czw lut 09, 2012 21:06 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

A mnie to się już całkiem pozajączkowało normalnie!!
Męczę biedną Joarkadię o czarcie żebro, a to wszak nie ona temat zapoczątkowała :oops: Asia - WYBACZ :mrgreen:
Durna ja!!
Ale nic to!!
Wydobyłam z szufladki ziele od AniHili... Nieco spleśniało przez tyle czasu, ale mówi się trudno! Zażyłam kąpieli w tym zielu - jedynie włosów nie moczyłam, bo jednak trochą strach.... No i teraz kurde jak nie pomoże to ja już nie wiem...
Jakiż pech się mnie uczepił w mordę jeża...
Ale walczę!! WALCZĘ i już!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 09, 2012 21:19 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

joarkadio - super, ze z Karinką w porządku :ok:
sol - mówiłam, że geramańska chemia jest lepsza :mrgreen:

A ja dziś dostałam od siostry fotkę czarnej upiorzycy...takie corne, corniutkie, a ponoć mruczy jak silnik diesla :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw lut 09, 2012 21:37 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Ale Ty masz kobieto cierpliwość!!! Ja bym pojechała chociaż pogłaskać!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lut 09, 2012 21:38 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

villemo5 pisze:Ale Ty masz kobieto cierpliwość!!! Ja bym pojechała chociaż pogłaskać!

No jestem cierpliwa, jestem :D Dam radę :P
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw lut 09, 2012 21:40 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Daj siostrze jakąś bluzę żeby małą prześmiardła . Przynieś do domu i daj Bułkownikowi... Ciekawe jak zareaguje :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lut 09, 2012 21:45 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

villemo5 pisze:Daj siostrze jakąś bluzę żeby małą prześmiardła . Przynieś do domu i daj Bułkownikowi... Ciekawe jak zareaguje :mrgreen:

Ciekawością :lol: Zawsze skacze naokoło jak wracamy od rodziców po zabawie z tamtymi kotami :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw lut 09, 2012 21:52 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Heh... To mu zapodaj kilka dzwonków telefonicznych a'la miauczacy kotek :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lut 09, 2012 22:09 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

villemo5 pisze:Heh... To mu zapodaj kilka dzwonków telefonicznych a'la miauczacy kotek :twisted:

:ok: albo nagrać małą i puszczać Bułkownikowi niech się z dźwiękiem oswaja :wink:

Asia_Siunia

Post » Czw lut 09, 2012 22:43 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Asia_Siunia pisze:
villemo5 pisze:Heh... To mu zapodaj kilka dzwonków telefonicznych a'la miauczacy kotek :twisted:

:ok: albo nagrać małą i puszczać Bułkownikowi niech się z dźwiękiem oswaja :wink:

W odpowiedzi na dźwięki, wydawane przez kotkę sąsiadów, Bułkownik grucha jak baaardzo przerośnięty gołąb :ryk:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt lut 10, 2012 12:19 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

AniHili pisze:W odpowiedzi na dźwięki, wydawane przez kotkę sąsiadów, Bułkownik grucha jak baaardzo przerośnięty gołąb :ryk:
Czadowo :mrgreen:

Karinka dzielna dziewczynka :1luvu: Wybrażam sobie Joarkadio jak Ci wielki , ciężki kamień zleciał z matczynego serca :ok: :ok: :ok: W niedziele wzniosę toast za chrzciny ... mlekiem ofkurs 8) .

Sol, ja też jestem ciekawa nazwy tego niemiecjkiego żelu :!: :D

Ja się właśnie zastanawiałam czemu Vil męczy joarkadię o fazy księżyca pomiotłowe, wszak Joasia doszła do nas już po akcji z zielskiem :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lut 10, 2012 13:14 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Stópki w buzi to chwilowa cisza od płaczu i skarżenia się na bolące ząbki :roll: Plucie Karina już się nauczyła bardzo dobrze :twisted: Ciekawe czy opluje księdza :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt lut 10, 2012 21:55 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

witam piątkowo,cudnie że Karinka zdrowiutka oby tak dalej...u nas na zach -17C,jak u Was,cieplej? Kochane Koleżanki mam krowie mleko i śmietankę ,chcę zrobić masło, a nigdy nie robiłam, proszę o pomoc...

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

[poprzednia][następna]