joarkadia pisze:Karinka zdrowa jak rybka, żabka i muchomorek w jednym (tak ją nazywam). Operacja nie jest konieczna. Według neurologa i neurochirurga rozwiija się prawie książkowo, a drobne opóźnienia wynikają z jej wcze.śniactwa i mają szansę na całkowite wyrownanie się...
Kamień z serca mi spadł...
A w niedzielę chrzciny panienki
Ale sie cieszę - SUPER

AYO pisze::arrow: viewtopic.php?p=8010908#p8010908
I mam propozycję dla Szefowej, żeby powyższy przepis lub link do niego umieściła w pakiecie startowym Paktu
AYO...czytasz mi w myślach normalnie

solangelica pisze:.
Jutro jade zlozyc kolejne cv, a potem wracam do domu i zajmuje klopsztange. Bedziemy klupac kepich od sonsiada![]()
oj bedzie sie dzialo
WTF

A ja dziś miałam "dzień dla siebie". U kumpeli zrobiłam sobie włoski z gratisowym boskim masażem głowy i super regeneracją bo się panie fryzjerki zleciały i jak czarochy źle ględziły nad jakością mego puchu marnego...wiem, wiem, męczę je okrutnie to i kiepsko wyglądają ale za to mam teraz zupełnie inny odcień balayage tzn inny odcień blondu i udało się nie skrócić radykalnie ufff - dodatkowo pomalowała mi paznokcie (uczy się a na kimś ćwiczyć musi nie

Jak się skontaktować z naszą siostra skarbniczką? Ktoś już to robił w sprawie kasy dla Ani Rylskiej